flatbeet Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam kolegów, Paweł z tej strony, od zawsze pasjonat marki Alfa Romeo a od 5 lat szczęśliwy posiadać AR 147. Czas zarejestrować się na tym forum żeby zadbać o Alfinkę wyjątkowo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepacz Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam Piotr, czarny Golf VI Highline. Na forum przyprowadziły mnie pierwsze oznaki wiosny i chęć zadbania o prawie 4-letnie auto. Niebawem zamieszczę temat (jeśli będę już mógł ? ) z zestawem, który chciałbym kupić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protege Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam wszystkich.Nazywam się Łukasz i jestem z Legionowa.Forum przeglądam prawie codziennie ponieważ zawsze dbałem o swoje auta.Jest to moje hobby i myślę,że dzięki Wam moja pasja będzie się odpowiednio rozwijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadivip Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam Nazywam sie Amadeusz i zaczynam zabawe z detalingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz-kondziu Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam. Do tej pory korzystałem z forum pod nickiem lu5asz.Niestety cos zchrzaniłem i nie moge sie na to konto juz zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brand Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Czesc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Car Heaven Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Serdecznie Witamy ! Już oficjalnie pod szyldem Car-Heaven będziemy pielęgnować i dbać o auta naszych klientów A sami jesteśmy posiadaczami wszelakiej włoszczyzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helion Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie, forum bacznie obserwuję i przeglądam od dłuższego czasu. Fajnie jest przebywać z ludźmi z takim samym pedantycznym podejściem do dbania o pojazdy człowiek nie czuje się ,,wykolejony'' i może skorzystać z wiedzy i doświadczenia innych co bardzo ułatwia pracę i doprowadzanie swojego samochodu do jak najlepszego stanu Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witajcie. Tak jak kolega helion przeglądam forum od dłuższego czasu i dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować oraz kupić polerkę + komplet kosmetyków. Mam nadzieję, że wyniosę stąd sporo nauki. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarheadM Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam. Znalazłem to forum z potrzeby doszkolenia się w miarę możliwości, bakcylem do detailingu oraz poznawaniem nowinek w świecie chemii i urządzeń do kosmetyki aut. Posiadam myjnię samochodową która dopiero zaczyna raczkować ale rozwija się i chciał bym stworzyć car spa na wysokim poziomie. Pozdrawiam wszystkich. Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMWAuto Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docsbo Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczus Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syyu93 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam. Mam na imię Krzysiek i posiadam E39 3.0d z 2003 roku w wersji wyposażenia indyvidual. W sprawach detailingu jestem nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woiteq1 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAXTONPL Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam !! Mam na imię Brajan, pochodzę z Lubelszczyzny forum obserwowałem już dłuższy czas, jestem Lakiernikiem samochodowym mam 21 lat , w fachu siedzę od 14 roku życia dzięki mojemu tacie , chcę posiąść wiedzę na temat dopieszczania autek , Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajoo Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam wszystkich Początek przygody z czymś więcej niż Myjnia Automatyczna Po raz pierwszy zakup nowego auta, więc czas na pociechę z niego czyli początki detailingu w wykonaniu właściciela. Pozdrawiam i do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati22252 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemox6 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorowicz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witm wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zin64 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam serdecznie. Mam nadzieję, że z pomocą tego forum przywrócę blask mojej Audiczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruger75 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam Marcin, Wrocław, Espace II ( cały laminat ) Mam zamiar zacząć od wnętrza a skończyć na polerce i przywrócić Krokodylowi blask z okazji 18-tki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garwen1 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam Wszytskich. Przeczytałem kilkanascie watków na tym forum i musze powiedziec ze jest to SUPER kopalnia wiedzy na temat Detalingu dla początkujacych osób w tym temacie....ale myśle ze i profesjonalisci z niego korzystają bo nie które wątki to chyba przez nich sa pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi