Dystrybutor Fran3k Opublikowano 26 Lutego 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Cześć, jak mówi mój kolega: Witam Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomezep Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam Od kilku dni zacząłem interesować się tematyką prania tapicerek, dokładniej myślę o praniu tapicerek samochodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Cześć wszystkim. Jakiś miesiąc temu kupiłem asterkę, jest dość zanieczyszczona (mówiąc ładnie), mam nadzieję, że dzięki waszym doświadczeniu i wiedzy uda się doprowadzić ją o stanu używalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi0802 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam, już od roku przeglądam forum ale dopiero teraz postanowiłem zarejestrować się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muaythai Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Przywitam się i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoei Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam Forumowiczów! Od niespełna tygodnia mam w posiadaniu Audianę b5. Na razie zbieram materiałówi niebawem pierwsza fotorelacja Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomek_124 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogusz1989 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Powitał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeR Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam wszystkich serdecznie. Forum przeglądam od dłuższego czasu zbierając cenną wiedzę. Teraz postanowiłem coś podziałać . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisKRK Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw13 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waco88 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam, mam nadzieję czerpać z i wnosić na forum wiele informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek909 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Siema powiem wam przydatne forum będę to często zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniot Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam wszystkich. Od dłuższego czasu posiłkuję się zawartą na tym forum wiedzą. Kwestia detailingu wciągnęła mnie w sposób wręcz chorobliwy. Musiałem się tu znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam, Od jakiegoś czasu sam myję swój samochód, chciałbym poznać podobnych sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas640 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam wszystkich użytkowników. Na forum zarejestrowałem się z celem nabycia wiedzy potrzebnej do rozpoczęcia prac detalierskich przy moim Golfie mk2 GTi. Pozdrawiam i do zobaczenia na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1987 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam wszystkich. Chetnie dowiem się jak dobrze zadbać o lakier autka :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
froniu Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapselo2 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca1540a Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieksmig Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi