Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry (albo i "Dobry wieczór", w końcu nie wiadomo kiedy będziesz to czytać).

Jeśli można, chciałbym usiąść tam, o! w kąciku, i poczytać.

Postaram się nie pisać herezji i głupot, ale w razie gdybym coś jednak chlapnął, to proszę o wyrozumiałość. Dobrze?

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu przeglądam to forum w celu zdobycia motywacji, a przede wszystkim wiedzy, tak aby podjąć walkę z mega zniszczonym e39 w kolorze ANTHRAZIT METALLIC, na pewno będe prosił Was o pomoc i rady,

Opublikowano

Witam, kolejny posiadacz E39 na forum 8-)

Nareszcie trafiłem na forum z naprawdę fachową pomocą. Dział "pokaż swój blask" wygryzł google z mojej strony startowej.

Czas dołączyć do grona maniaków higieny i czystości aut.

Wakacje rozpoczęte, więc pora zabrać się do roboty.

Świeżak wita na forum i czeka na porady od starszych kolegów w tym biznesie.

:ad:

Pozdro

Opublikowano

Witam... detailerem na pewno nie zostanę, ale lubię jak moje auto dobrze wygląda ;-)

I już znalazłem tu masę przydatnych do tego informacji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

witam wszystkich miłośników wypucowanych pojazdów!!!

wirusa tego złapałem zanim miałem pierwszy samochód uczyłem się na aucie ojca. zostało mi do teraz to moje hobby i odstresowanie. szkoda ze wielu ludzi uważa detaling za strate czasu i pieniędzy. ale cóż każdemu wolno kochać

Opublikowano

Witam wszystkich,

W zasadzie bardziej zajmuje się hobbystycznie kwestiami mechanicznymi niż kosmetyki, ale stwierdziłem, że czasami warto poświęcić pojazdowi trochę czasu i kosmetyków i mam nadzieję, że znajdę tutaj mnóstwo ciekawych informacji :)

Przy okazji pozdrowienia dla CMQ, bo to on zaraził mnie tym innym spojrzeniem na lakier :-]

Opublikowano

Witam,

motoryzacja to dla mnie: praca, hobby.

Czas poszerzyć swoje umiejętności i wiedzę na temat car detalingu ;)

pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Trzeba się zmierzyć z dbaniem o auto na poważnie. Forum sporo wniosło do mojej Feli jeśli chodzi o kosmetykę.

Do tego czasu głównie czytałem i się zastanawiałem nad pewnymi środkami, teraz mogę śmiało włączyc się do dyskusji na temat niektórych z nich.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Witam wszystkich czyściochów :)

Zanim trafiłem tutaj to myślałem że moje oczka w głowie są wypieszczone na glanc :) Jak przeczytałem tonę informacji i obejrzałem większość prac z działu "Show Your Shine" to zdałem sobie sprawę z tego jak mało wiem :) Brakowało mi właśnie takiego forum! :)

Pozdrawiam

lemon

Opublikowano

Witam wszystkich maniaków detailingu! Jestem już po lekturze większej części tematów i mam nadzieję na skompletowanie jakiegoś fajnego zestawu :) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Jestem spod Kielc, czyszczeniem samochodów zajmuję się od kilku lat, choć jestem jeszcze młodziutki (19, prawie 20 wiosen), ale dopiero po odkryciu tego forum wiem, co to prawdziwy błysk ;) Pierwszy poważny komplet kosmetyków już zakupiłem, od jutra działam z pierwszym "poważnym" projektem i zamierzam wsiąknąć w tę otchłań i poznać arkana detailingu... Liczę na miłe przyjęcie i fachowe porady ;)