clash Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam wszystkich Od dłuższego czasu obserwuję Wasze forum wyłapując interesujące mnie informacje no i w końcu przyszła pora żeby się zarejestrować i przywitać
misiek87fm Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam Wszystkich! Bardzo ciekawe wątki można wyłapać na tym forum, więc postanowiłem dołączyć
Esio Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam wszystkich Na forum KA natknąłem się kilka miesięcy temu. Przeglądając różne strony www szukałem informacji jak właściwie dbać o autko. Przeczytałem kilka wątków na tym forum, no i zaraziłem się . Forum do tej pory odwiedzałem jako bierny użytkownik, dlatego też postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców autodetailingu
sycior Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Posiadam w swoim garażu kilka aut, zabytkowe oraz takie które niebawem do nich dołączą. To forum pomogło mi w odpowiednim konserwowaniu moich perełek. Niedługo jak wyjdzie słońce dorzucę fotki. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
tabasco84 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 witam wszystkich zwia mnie piter dopiero zaczynam zabawe z detailingiem i kompletuje co mi bedzie potrzebne pochodze z gorzowa wlkp ale od paru dobrych lat siedze w ireland jak cos komus bedzie potrzeba z moich stron to sluze pomoca pozdrawiam
Skellen Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam. Na wstępie muszę od razu powiedzieć, że jestem oszołomiony ogromną ilością treści dostępnej na forum oraz profesjonalizmem użytkowników. Rzadko można spotkać takie zaangażowanie w temat
Quattron Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam jestem Marcin i interesuje sie tzw starymi trupami, forum przegladam od dawna ale dopiero dzis sie zarejestrowalem. Trafilem tu chcac dowiedziec sie czy istnieje cos innego niz pasta tempo Po wyprobowaniu APC, Ultimate Compounda, Dionysusa, Menzerny, Furniture Clinic i innych specyfikow jestem pod wrazeniem jak mozna odswiezyc staruchy wewnatrz i na zewnatrz ! pozdrawiam!
lakiernik.lubon Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam mam na imię Bartek Lakieruje samochody od dzieciństwa to jest moje hobby i pasja. zapraszam na strone na Facebooku www.facebook.com/lakiernik.lubon e-mail lakiernik-lubon@wp.pl kontakt tel 733636564. zapraszam do współpracy
potakowy Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam dopiero zaczynam przygodę z detalingiem jestem pod wrażeniem obszerności forum i produktów. Sam apc i dresing do plastików zrobił na mnie wrażenie, jakość wydajność i efekty bardzo na plus . Czas poszerzać wiedzę i dokupić trochę produktów
marcinFKP Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam. Jakąś małą przygodę z AD liznąłem ale tutaj będę walczył z Zafirką A OPC w najpiękniejszym kolorze Arden Blau oraz innymi autami w rodzinie
ZnanyFachowiec Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam Mam na imię Stanisław i od dawna lubię mieć czysty i zadbany samochód. Obecnie posiadam Fiata Multiplę i powoli przywracam go do stanu fabrycznego.
fomu Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Cześć mam na imię Łukasz i szukam wiedzy na temat AD
grubciuwielki Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam Chciałbym zajać się profesjolanymi usługami polegającymi na czyszczeniu samochodów. Puki co wewnątrz, a w przyszłości może i zewnątrz. Pozdrawiam
arass Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam Wszystkich Forumowiczów. Pozdrawiam, arass
Drabek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam wszystkich . Od dłuższego czasu czytam forum, aż w końcu postanowiłem się zarejestrować Pozdrawiam
peperon77 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Siema tak czytam na waszym forum o kosmetykach i nie wiem co wybrac moze ktos pomoze
Rekomendowane odpowiedzi