mateusz88 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam Zawitałem tutaj, żeby dowiedzieć się coś o powłokach na lakier bo zamierzam położyć coś takiego na auto. Pozdrawiam
janek1_22 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam, zima się kończy, czas się dowiedzieć, jak lepiej dbać o auto
danbog000 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Cześć! Jestem Daniel. Mam nadzieję, że dużo wyniosę z tego forum. No i w przyszłości się odwdzięczę .
zmorka Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam, mam na imię Grzesiek, w czyszczenie tapicerek bawię się od kilku miesięcy, ale największą frajdą było dla mnie czyszczenie skóry w 12-letnim audi , wyszło bardzo fajnie, oceńcie sami, sam czytam tutaj prawie wszystko i całyyyyyy czas muszę sie jeszcze uczyć. pozdrawiam
*GoLa* Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam wszystkich . Jestem Mateusz czyste auto to moja pasja, chcę dzięki forum powiększyć swoją wiedzę i dobrać odpowiednie kosmetyki do dbania o swoje auto
ziooloo Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam nazywam sie Łukasz. Trafiłem na to forum w wyniku samouświadamiania nt. kosmetki samochodowej az teraz wstd sie przyznac ze kiedś przetarcie golfa II zmiotka z wiadra i pucha plaka, czarn spray na wblakłe boczki to było cos , pozniej pasta tempo, jakieś lepsze marketówki. Teraz świadomy chłone wiedze (dobrze ze są osoby ktore potrafia sie nia podzielic) obecnie o regeneracji/konserwacji skóry. Pozdrawiam
golfgti92 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Jestem Marcin, jestem tu nowy
criss2007 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam wszystkich maniaków Już niedługo planuję odświeżenie lakieru w Alfie 166. Jak na razie studiuję dogłębnie forum Pozdrawiam
Uwex Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam forumowiczów , jestem nowym użytkownikiem tego zacnego forum. Jestem na etapie kupna pianownicy PA do mojej myjki- obecnie wnikliwie studiuję wiedzę zawartą w tej kopalni Waszych doświadczeń w tym temacie. Po zakupię zamelduję co i jak. Pozdrawiam
kocot999 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam nazywam sie Piotr mam 21 Lat pracuje na myjni okolo 2 lat i planuje otworzyć swoją. Zarejestrowałem sie tutaj ponieważ chciałbym zdobyc pare informacji i pomocy odnośnie sprzętu by jak najlepiej wystartaowac!Pozdrawiam
papi90 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam wszystkich od paru tygodni czytam forum i próbuje poznać podstawy autodetalingu. Już wiem że to co w markecie stoi na półkach to nie do końca jest takie dobre jak mi się wydawało.Bardzo lubię dopieszczać auto ale do dnia dzisiejszego zasady dobrze wymytego i pachnącego samochodu są mi obce Mam nadzieję że dzięki waszej pomocy nauczę się jak postępować z moim autem aby z zewnątrz przypominał lustro a w wewnątrz pachniało świeżością. Pozdrawiam
tronsek Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam Wszystkich serdecznie. Mam na imię Emil, jeżdżę ROVER'em 216 Coupe, w którym mam styraną już tapicerkę skórzaną. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy doprowadzę ją do przyzwoitego stanu.
Arczi79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam i życzę owocnej współpracy Pozdrawiam Artur (Reda)
GiovaniiGruby Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam ponownie wszystkich washfilów
Bartholomew Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam wszystkich ... powiem tak, myślałem że coś wiem, a okazało się że nawet "nie wiem jak wiedzieć należy" Pozdrawiam
Spa Car Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów .Od dobrych 10 lat w branży.A od dobrych 10 minut na forum.
lupo88 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam. Szperałem z necie jak zabezpieczyć alufelgi na nowy sezon i natknąłem się na to forum. Już wiem że na felgach się nie skończy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi