Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, od zawsze lubilem jezdzic czystymi i zadbanymi autami, mam nadzieje, ze te forum pomoze mi w tym jeszcze bardziej. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam. Czytam forum od dłuższego czasu, ale chciałbym sprzedać część produktów których nie używam więc się zarejestrowałem. Pozostaje mi teraz zdobyć 10 postów i może przy okazji zostanę na dłużej bo mam kilka pytań i może coś od siebie wniosę :)

Opublikowano

Witam. Jestem Kamil. Niedługo będę kupował pierwsze auto, a mam hopla na punkcie czystości nie tylko w aucie, ale również w domu. Taka moja "choroba". :)

Opublikowano

no czesc :) swoja przygoda z auto detailingiem zaczalem juz ze dwa lata temu delikatnie rzezbiac przy mojej belli. Od tego sezonu wkraczamy w nowy wymiar.. ;)

Opublikowano

Witam

auto detailingiem zacząłem sie interesować dzięki chłopakom z Detailer Shop.

czas w końcu sie zarejestrować :)

pozdrawiam

Opublikowano

Witam:) Jestem Jakub. Dołączyłem do grona forumowców, ponieważ chciałbym sie dowiedzieć jak najwięcej o kosmetyce aut. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)