johnysaab Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 witam wszystkich i saabmaniaków
erdesto Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam wszystkich, od zawsze lubilem jezdzic czystymi i zadbanymi autami, mam nadzieje, ze te forum pomoze mi w tym jeszcze bardziej. Pozdrawiam
klakiersss Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam, wszytskich mam na imię Łukasz
Molech Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam. Czytam forum od dłuższego czasu, ale chciałbym sprzedać część produktów których nie używam więc się zarejestrowałem. Pozostaje mi teraz zdobyć 10 postów i może przy okazji zostanę na dłużej bo mam kilka pytań i może coś od siebie wniosę
kams Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam. Jestem Kamil. Niedługo będę kupował pierwsze auto, a mam hopla na punkcie czystości nie tylko w aucie, ale również w domu. Taka moja "choroba".
mirekp Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam serdecznie wszystkich wielbicieli błyszczących bolidów
Sopel246 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 To i ja również się przywitam :-)
joasia4786 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam serdecznie wszystkich na razie to totalne początki mojej przygody z autkami, ale mam nadzieję, że dzięki forum nauczę się tego i owego
fiskars Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 no czesc swoja przygoda z auto detailingiem zaczalem juz ze dwa lata temu delikatnie rzezbiac przy mojej belli. Od tego sezonu wkraczamy w nowy wymiar..
sadam55 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam auto detailingiem zacząłem sie interesować dzięki chłopakom z Detailer Shop. czas w końcu sie zarejestrować pozdrawiam
senkus Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam ... i od razu pytam ... mam xc90 oklejone folią czarny mat ... czym to konserwować ???
tkaczu18 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam jestem Maciej i prowadzę Auto myjnie w rzeszowie Pozdrawiam
gryglos Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam:) Jestem Jakub. Dołączyłem do grona forumowców, ponieważ chciałbym sie dowiedzieć jak najwięcej o kosmetyce aut. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
patrykoss8857 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam wszystkich Mam na imię Patryk interesuje się mechaniką pojazdową, ostatnimi czasy również kosmetyką auta Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi