miskun Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam Wszystkich, forum i zawarte w nim tematy śledzę od około roku, lecz dopiero teraz się dopisałem
WestBikers Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Bartek i jestem ze Środy Wlkp. - detailingiem zajmuję się od niedawna (oczywiście hobbystycznie) - mam za sobą dopiero dwa auta po korekcie, ale jakże zróżnicowane jeśli chodzi o lakier - Mercedesa C180 2003 i Hondę CRX 1991.
64Driver Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam wszystkich Szymon, Jaworzno, 17 lat
Połysk Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam wszystkich, jestem z Ulana mam na imie TOMEK. Pozdrawiam!
pawlisiak1 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam Wszystkich Pozdrawiam Adam
lockin Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jako nowy forumowicz chciałem wszystkich przywitać. Forum zwiedzam od jakiegoś czasu, rejestracja poszła dziś gdyż mam kilka pytać na temat dbania o swojego szkodnika. Pozdrawiam
Grupa Topex Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Cześć, jestem Tomek i jako przedstawiciel Grupy Topex na forum chętnie udzielę odpowiedzi na wszelkie pytania związane z narzędziami, elektronarzędziami i akcesoriami. Jednocześnie chciałbym podziękować administratorom za ciepłe przyjęcie Tomek Grupa Topex
Mariusz_ Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, ale pierwsze zabawy z detailingiem wciąż przede mną. Posiadam dwa auta, pierwsze do dbania, a od niedawna drugie na którym mogę poeksperymentować i mam nadzieję, żę dzięki niemu trochę sobie poćwiczę Pozdr.
Złom Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Olbrzymie wyrazy szacunku co do formy i profesionalizmu forum. Wiele się przy was uczę... Hejka wszystkim!
nipto Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam. Na imię mi Tomasz, mieszkam w Poznaniu. Na forum trafiłem przez google anakytics, które pokazało mi sporo wejść na moją stronę właśnie z Waszego forum Wpadłem sprawdzić co jest grane a przy okazji dowiedzieć się czegoś nowego Pozdro
karolakmag Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Cześć wszystkim! Mam nadzieję, że znajdę tu dużo ciekawych porad, a i sama od siebie będę mogła czymś się podzielić
TheWojtek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dzień dobry. W końcu dowiem się może, jak zatroszczyć się o moje BMW.
Toyoava Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Dołączyłem dzisiaj do forum, choć już od jakiegoś czasu przeglądałem forum w poszukiwaniu wskazówek i porad. Mam na imię Jacek, mieszkam na południu Polski, a detalingiem zacząłem się interesować od momentu gdy kupiłem skórzaną tapicerkę.
Remigiusz9996 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam wszystkich uczestników. Mam nadzieję że doradzę większości z was jak pielęgnować swoje auto, moimi kosmetykami.
koziol1006 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam, dzięki za info pomocne przy pielęgnacji autek ja również będę dzielił się swoimi doświadczeniami
coded Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam, Forum przeglądam od dawna, teraz postanowiłem się udzielać.
darekigi Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam wszystkich.Od pół roku jestem fanem forum.
Rekomendowane odpowiedzi