Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry. FLEX Polska przybywa na forum nie po to aby pisać jakie to nasze polerki są wspaniałe i czarodziejskie, ale po to aby rozwiązywać wszystkie problemy dotychczasowych użytkowników, oraz rozwiewać wątpliwości wszystkich naszych nowych Klientów...

Opublikowano
Dzień Dobry. FLEX Polska przybywa na forum nie po to aby pisać jakie to nasze polerki są wspaniałe i czarodziejskie, ale po to aby rozwiązywać wszystkie problemy dotychczasowych użytkowników, oraz rozwiewać wątpliwości wszystkich naszych nowych Klientów...

koniecznie !

pozdrawiam

Opublikowano

Witam, jestem Maciek, Mam amatorskie pojecie na temat detalingu. Jezdze obecnie vectra c z 2003 roku.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Jako że nigdy nie dbałem za bardzo o samochód , czas najwyższy to zmienić.Uważam że przy pomocy tego forum moja Sintra wreszcie poczuje sie dopieszczona :)

Opublikowano

Cześć. Jestem posiadaczem Forda Focusa 2003r. kolor srebrny metalic. Muszę doprowadzić go do ładu (szczególnie karoserię) dlatego zarejestrowałem się na forum i liczę na wasze porady. Pozdro

Opublikowano

Czesc Wszystkim!

Chcialem sie przywitac i wyrazic, ze jestem pod wrazeniem wiedzy Wszystkich na forum. To forum to dla mnie rewalacyjne odkrycie i mam nadzieje, ze sie sporo tu naucze.

Opublikowano

CZeść wszystkim, forum przeglądam od jakiegoś czasu dlatego postanowiłem się zarejestrować

;)