Irekgti Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, mam na imię Ireneusz i mam 23 lata. Samochodami interesuję się od małego i od zawsze lubiłem pomagać ojcu przy myciu samochodów. Później zacząłem robić to sam, aż w końcu przestało to wystarczać. Dość długo błądziłem, używając różnych środków dostępnych niemal w każdym sklepie. Jednak od niedawna, staram sie pogłębiać swoją wiedzę i myślę, że na tym forum znajdę odpowiedzi na swoje pytania. Pozdrawiam
Diox Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Serdecznie witam! Nazywam się Adam i od kilku miesięcy czytam forum, ale postanowiłem zarejestrować się dopiero teraz, ponieważ "idę na swoje" i z związku z tym mam do Was parę pytań, na które mam nadzieję dostanę odpowiedź :-) Pozdrawiam z Nysy!
Piotr-Wlkp Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Cześć jestem Piotr, jestem z Kalisza. Forum znam dzięki koledze, który często wysyłał mi linki z działu, gdzie użytkownicy prezentowali efekty swoich prac Jestem również miłośnikiem samochodów, zamierzam pogłębiać swoją wiedzę obecnością na forum. Pozdrawiam serdecznie.
michalchelm Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam Chciałbym pogłębić wiedzę na temat odpowiedniej pielęgnacji autek, jestem pewien, że to najlepsze miejsce ku temu, a w przyszłości może i ja będę mógł zrewanżować się zdobytą wiedzą komuś innemu:) Pozdrawiam Michał
pawlosz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam wszystkich fanów Detailingu i miziania swoich 4 kółek
Luka Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz. Forum śledzę i studiuję od trzech miesięcy nabierając wiedzy teoretycznej. Nadszedł czas aby załapać trochę praktyki, a na pewno w tym czasie pojawią się jakieś pytania. Mam nadzieję, że sam za jakiś czas będę mógł pomóc. Pozdrawiam.
daniel4g Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam wszystkich serdecznie, jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy nt. detailingu zgromadzonej na forum. Już kilkukrotnie skorzystałem z Waszych porad i póki co nie zawiodłem się.
Manti90 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Część, witam bardzo serdecznie. Na stronę trafiłem przypadkiem ale bardzo się z tego powodu cieszę. Podziwiam was i mam nadzieję, że w bardzo krótkim czasie moja wiedza bardzo się poszerzy.
joey80 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Siemanko, Jestem Łukasz, czytuje forum już od dawna, teraz postanowiłem się zarejestrować Pozdrawiam
lotniarz09 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 witam szanownych forumowiczów!
zakazaj Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam Nazywam sie Marcin. Od jakiegoś czasu staram sie pucować moja Cytrynkę. Mam nadzieje ze na forum pogłębie swoja wiedzę o środki, metody itp. Pozdrawiam
peppa_814 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam! Na imię mi Paweł, lat 19, Giżycko. Upalam Golfa MK4 i Ładę Samarę. Na wiosnę będę działał przy nich z lakierem i wnętrzem więc na pewno pojawi się coś w PSB.
matek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Forum przeglądam już od paru tygodni i dzisiaj postanowiłem w końcu się zarejestrować
kermit207 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam serdecznie wszystkich miłośników zadbanych autek !
sir.miczu Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam wszystkich Serdecznie, Michał z bydgoszczy
lukatoni190 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 I ja wszystkich chciałem powitać Mam na imię Łukasz i mieszkam niedaleko Sieradza w Łódzkim
houk73 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Jacek i mam nadzieję że wiele się nauczę z tego forum
snake9999 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam was wszystkich zarejestrowałem się u was bo chcę zgłębić wiedzę na temat autodetalingu i myślę że lepszego miejsca nie znajdę. Mam HONDE CIVIC UFO a razem z nią odwieczny problem hondy z lakierem a dokładnie podatność na lekkie zarysowania a niestety na czarnym lakierze to jest jakaś masakra.
marcin_e90 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam wszystkich forumowiczów:)
foqus Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam, mam na imię Radek, jestem z Lublina, zaczynam zgłębiać wiedzę na temat detailingu. Na pierwszy ogień będę przywracał do blasku VW Golfa V i moją A8 D3 pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi