kondzioo Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Idealnego połysku życzę w nowym roku.
Hagio Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam. Poznań się kłania.Jestem w szoku po tym jak dbacie o auta przykład http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=12109 mam zamiar liznąć trochę wiedzy z waszego forum by moje auto było wyjątkowe.pozdrawiam.
Ł-y-S-y Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Hejka zawsze starałem sie dbac o swoje samochody a teraz chciałbym sir troszke zagłebic w " sztuke detalingu " Pozdrawiam
michalqqr Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam, na forum jestem krótko, ale dbaniem o autko ponad przeciętność bawię się już dość długo, aktualnie sukcesywnie uzupełniam swój arsenał (dziwi mnie tylko dlaczego ludzie patrzą jak na wariata ) Czas na zestaw do polerki i będziemy działać. Pozdrawiam
kamil_amil Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam wszystkich, na forum trafiłem kilka dni temu. Głównie przeglądam dział PSB i jestem w szoku co niektórzy ludzie tu robią. Mam nadzieję, że zgromadzone materiały i wskazówki na forum pomogą mi doprowadzić moje auto do takiego stanu jak te z działu PSB. Pozdro, Kamil.
Yahoon Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 kamil_amil, Witam i pozdrawiam z RLKP
prezes3000 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam wszystkich w Nowym roku
C5 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam, kilka miesięcy temu szukając informacji o kosmetykach samochodowych znalazłem forum. Wgłębiając się w treści, postanowiłem dołączyć dla pełniejszego zgłębiania tajników detailingu. Pozdrawiam Wszystkich obecnych i przyszłych "maniaków" C5
bandit120080 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam Wszystkich! Będzie mi bardzo miło dołączyć do grona specjalistów i pasjonatów autodetailingu.
kawa636 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam Zaczynam nowy okres w swoim życiu Pozdrawiam
sergiej7 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 heja, dzisiejszym myciem na dwa wiadra oficjalnie przystąpiłem do szeregu car-detailerów;) witam wszystkich!
roland_80 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam wszystkich pozytywnie nakręconych
maxsc Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 hej jestem maxsc i chcę się z wami przywitać
WD_CAR Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam wszystkich! Forum czytam od ponad roku a teraz postanowiłem zarejestrować się aby móc również pisać
Rufio90 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam Wszystkich serdecznie. Mam nadzieje ze z Wami odpicuję brykę!
Pajączek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam wszystkich serdecznie interesuje się auto detailingiem i myślę że będę mógł się tu dużo nauczyć
kopniak Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witajcie pozdrowienia z Gdańska
ludwik93 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 co mnie tu sprowadza ?? odpowiedź jest prosta chcę aby mój samochodzik " lśnił i pachniał " pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi