Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam nadzieje, że na tym forum znajdę wszystko co mnie interesuje, odnośnie pielęgnacji auta. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam:)

Zaczynam walkę z doprowadzeniem samochodu do porządku, jestem przekonany że z pomocą tego forum będzie to praca miła i przyjemna.

Pozdrawiam

Daniel

Opublikowano

Witam!

Jestem Bartek ciesze się bardzo że trafiłem na to forum dzięki temu szybko uczę się jak prawidłowo dbać o swoje auto, i myślę że jeszcze bardzo wiele się dowiem :D

Opublikowano

Witam was, jak zobaczyłem co robicie z autami złapałem bakcyla i też tak chcę robić. :mrgreen: Myślę że dzięki temu forum wiele się nauczę. ^^ Piąteczka! :D

Opublikowano

Witam

Od kilku dni przeglądam forum i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem wiedzy jaką posiadają niektórzy z Kolegów, szacun :good: Nadszedł czas na rejestrację :)

Dzięki temu forum oprócz pozyskania wielu ciekawych i przydatnych informacji znalazłem również kontakt do starego znajomego, który zajmował się moimi sprzętami (zarówno tymi na 4oo jak i na 2oo) i jak się okazało poszedł w dobrą stronę :ad:

Opublikowano

Witam Was. Od dawna zajmuję się detailingiem jako hobby i zarazem poczytuję to forum. Teraz nareszcie się zarejestrowałem i mogę by czynną stroną w dyskusji :-)