Praetorian Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam Drogie Panie i Szanownych Panów. Jestem Przemek, z Wrocławia, na co dzień prowadzę warsztat tuningu wizualnego. Mam nadzieję, że sporo się od Was nauczę na temat detailingu w którym jeszcze raczkuję i chętnie posłużę swoją wiedzą z zakresu lakiernictwa oraz zmiany koloru auta wszystkimi możliwymi metodami. Pozdrawiam.
Skowron Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam wszystkich Od pewnego czasu regularnie przeglądam Wasze forum dziś postanowiłem die zalogować i dołączyć do grona ludzi lubiących czystość
beceen Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 witam wszystkich, czytam forum od pewnego czasu, a ze jezdze czarna honda (tjaaa....), to mam pare pytan:] pozdrawiam, Łukasz
patrykcb Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam, jak wielu zalogowanych wcześniej obserwowałem i wreszcie postanowiłem ruszyć dalej i jestem , narazie w trakcie poszukiwań maszyny polerskiej ale już niedługo ... z małą pomocą ... Pozdrawiam Patryk
chodor Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 witam, chyba bede kolejną osobą ,,zarażoną"
snaakey Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam, co prawda moim celem pucowania jest mój motocykl, ale myśle że to nie ma znaczenia w gronie fanów motoryzacji. Pozdrawiam wszystkich!
michalskalski Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam, szukam informacji o najlepszym rozwiązaniu dla mojego lakieru , jak widzę jest nas dużo detailerów którzy cenią sobie czystość do najmniejszego ziarnka piasku w aucie
makowek89 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam wszystkich serdecznie.
gradek11 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam wszystkich Jestem Paweł, mieszkam w Białymstoku, od jakiegoś czasu zaczytuję się w forum. Pierwsze eksperymenty z nowymi środkami mam już za sobą teraz jestem na etapie poszerzania swojego arsenału
Rysiob Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam! Jestem Tomek, mieszkam w Częstochowie i zaczytuję się w tym forum już od dłuższego czasu. Od zawsze uwielbiałem mycie auta i doprowadzanie go do jak najlepszego stanu. Zaczynałem od marketowych środków, obecnie eksperymentuję z różnymi produktami. Moim podopiecznym jest Polonez Caro, na którym nabieram doświadczenia, również lakierniczego.
Michael93 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Hej ! Mam na imię Krzysiek i jestem z okolic Rzeszowa. Kosmetyka aut to dla mnie nowość ale mam nadzieję, że z waszą pomocą szybko się to zmieni Pozdrawiam !
Bruczyk Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Czesc. Jestem Michal trafilem tu szukajac odpowiedzi na pytanie jak zreaktywowac 27 letni lakier. Starczy pisania szukam dalej odpowiedzi:)
Piotr2000 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 witam, jestem Piotrek, czytam od dłuższego czasu forum a teraz chciałbym być częścią tego forum;)
sebasted Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam Wszystkich! od jakiegos czasu sledze rózne watki na forum. Jezdze ciemna mazda 6 i tak sie sklada ze mam trochu pytan i watpliwosci:).. na ktore mysle ze znajde odpowiedzi [ Dodano: 2 Grudzień 2013, 11:22 ] Witam Wszystkich! od jakiegos czasu sledze rózne watki na forum. Jezdze ciemna Mazda 6 i tak sie sklada ze mam trochu pytan i watpliwosci:).. na ktore mysle ze znajde odpowiedzi
filiproll Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam wszystkich od niedawna coś mnie tknęło aby regularnie czyścić swój samochód. Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedź na wszystkie pytania i problemy. Jeżdżę Smartem ForTwo w kolorach ciemno granatowo- czarnym z pomarańczową perłą i zielonymi felgami Pozdrawiam wszystkich Filip
pawelkoralus Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Czołem, mam nadzieje że znajdę kilka cennych porad na tym forum. Pozdrawiam
ep2bar Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam wszystkich, od dłuższego czasu przeglądam posty na forum - postanowiłem sie zarejestrować aby brać czynny udział w dyskusjach i czerpać ogromną wiedze dzięki KA ! Dodam ze moimi ulubionymi kosmetykami są kosmetyki marki POORBOY'S : )
chuck1986 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam, jestem nowy na forum ale mam nadzieję się szybko z tematem detailingu obeznac.
kritt Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Siemanko! zobaczymy czego się nauczymy
aras_jo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 witam wszystkich. Jeżdżę czarnym Oplem Isią
JANO Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Od pewnego czasu śledzę posty i staram się z nich czerpać wiedzę,mam nadzieję ze zbiegiem czasu dzięki wam przełoży się to na wygląd mojej czarnulki Pozdrawiam
malajkat Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam, czytam czytam i chyba przyszedł czas na zadanie pierwszego pytania : ] Ze wzrostem doświadczenia postaram się dzielić swoimi spostrzeżeniami. pozdrawiam, -j
Rekomendowane odpowiedzi