Damix3 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Dodano: 18 Listopad 2013, 21:31 Witam wszystkich forumowiczów:)
endrike Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam wszystkich kolegów i koleżanki,dołączyłem do was ponieważ zawsze interesowało mnie dbanie o auto bardziej niż inni zwykli użytkownicy aut.Dlatego chciałbym nauczyć się czegoś więcej o pielęgnacji i myślę że mi się to uda.Pozdrawiam
Arekst Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam wszystkich użytkowników forum, sporo tu porad i wiedzy, zatem skorzystam z niej bezceremonialnie. Pozdrawiam.
Largo_88 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam wszystkich założyłem konto gdyż mam nadzieję że Wasza wiedza jak i wymiana wspólnych doświadczeń pozwoli na pozyskanie dużej ilości najważniejszych informacji dotyczących auto detallingu Pozdrawiam wszystkich dbających o swoje auta i nie tylko
kicurowaty Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam wszystkich. Zaczynam zabawę z pielęgnacją aut, zamierzam się tym zająć poważniej, mam nadzieję, że się tutaj zadomowię Pozdrówki.
HouseOfKolor Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam wszystkich Jestem Artur, założyciel Chrome n Paint Custom Shop - jesteśmy wyłączonym dystrybutorem lakierów House Of Kolor w tym naszym pięknym kraju Jak by miał ktoś pytania w kwestii tych lakierów - atakujcie śmiało. Pozdrawiam A.
ShinyGarage Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Dzień dobry wszystkim, na forum byliśmy od początku jako all4auto.pl, ale teraz wraz z rozwojem marki Shiny Garage, postanowiłem założyć oddzielne konto w dziale partnerzy, żeby móc lepiej się z Wami komunikować w kwestiach związanych z naszymi produktami
Firebright Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam wszystkich, do tej pory czytałem forum jako niezarejestrowany, wreszcie dojrzałem do rejestracji, jeszcze trochę a mam nadzieję zacznę tak dbać o fury jak niektórzy uczestnicy tego forum
misiu1990 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Jako że od jakiegoś czasu interesuje sie kosmetyką, a na forum zawsze znajdowałem przydatne informacje, takze postanowiłem się zarejestrować i mam nadzieje jeszcze wiele nauczyć i czynnie uczestniczyc w życiu forum pozdrawiam Michał
bluemen Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Witajcie! Już od dłuższego czasu przeglądam forum ale dopiero teraz postanowiłem dołączyć do zacnego grona maniaków blasku. Mam nadzieję że pomożecie mi bardziej wejść w ten magiczny świat. Pozdro
timi Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam:) O kiedy pamiętam wszyscy sąsiedzi i rodzina mówili mi że jestem nie normalny,jak można czyścić auto dwa,trzy dni:)teraz chyba zamkną mnie w wariatkowie ,bo lektura forum jest niesamowita:) pozdrowionka
TF Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów , po przeczytaniu kilka wątków postanowiłem się zarejestrować na forum i dowiedzieć się więcej o polerowaniu oraz środkach ) Do zobaczenia w postach/ wątkach
jareckiA6 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 heja witam Wszystkich maniakow błysku
ssmacio Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam. Po przeczytaniu kilku postów temat polerki spodobał mi się, więc postanowiłem zarejestrować się i złapać dryga w detalingu. pozdrawiam
eco-para poznań Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Na co dzień zajmuję się usługowo czyszczeniem, myciem karoserii a najczęściej praniem wnętrz pojazdów. Mam nadzieję skorzystać z waszej wiedzy, a być może wniosę własne doświadczenia.
czuras Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam!!! Mam nadzieję że przy pomocy tego forum dojdę do ładu z moją złotą Mercedes pozddrowionka
bulik12 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam Jestem na forum już jakiś czas ale jak na razie tylko czytam, a przyszła taka chwila że trzeba coś napisać. A żeby coś napisać to trzeba się przywitać. A więc witam wszystkich lubiących grzebac przy autach
zgaju Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Siemka, kolega z LeonClub ;D Jak widać i mnie dopadł detailing
Murkas81 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam wszystkich serdecznie
bananv8 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Również witam każdego z osobna
Rekomendowane odpowiedzi