Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich kolegów i koleżanki,dołączyłem do was ponieważ zawsze interesowało mnie dbanie o auto bardziej niż inni zwykli użytkownicy aut.Dlatego chciałbym nauczyć się czegoś więcej o pielęgnacji i myślę że mi się to uda.Pozdrawiam :mrgreen:

Opublikowano

Witam wszystkich

założyłem konto gdyż mam nadzieję że Wasza wiedza jak i wymiana wspólnych doświadczeń pozwoli na pozyskanie dużej ilości najważniejszych informacji dotyczących auto detallingu :)

Pozdrawiam wszystkich dbających o swoje auta i nie tylko :):)

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Jestem Artur, założyciel Chrome n Paint Custom Shop - jesteśmy wyłączonym dystrybutorem lakierów House Of Kolor w tym naszym pięknym kraju :)

Jak by miał ktoś pytania w kwestii tych lakierów - atakujcie śmiało.

Pozdrawiam

A.

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim,

na forum byliśmy od początku jako all4auto.pl, ale teraz wraz z rozwojem marki Shiny Garage, postanowiłem założyć oddzielne konto w dziale partnerzy, żeby móc lepiej się z Wami komunikować w kwestiach związanych z naszymi produktami ;)

Opublikowano

Witam wszystkich, do tej pory czytałem forum jako niezarejestrowany, wreszcie dojrzałem do rejestracji, jeszcze trochę a mam nadzieję zacznę tak dbać o fury jak niektórzy uczestnicy tego forum :mrgreen:

Opublikowano

Jako że od jakiegoś czasu interesuje sie kosmetyką, a na forum zawsze znajdowałem przydatne informacje, takze postanowiłem się zarejestrować i mam nadzieje jeszcze wiele nauczyć i czynnie uczestniczyc w życiu forum

pozdrawiam

Michał

Opublikowano

Witajcie!

Już od dłuższego czasu przeglądam forum ale dopiero teraz postanowiłem dołączyć do zacnego grona maniaków blasku. Mam nadzieję że pomożecie mi bardziej wejść w ten magiczny świat. :)

Pozdro

Opublikowano

Witam:)

O kiedy pamiętam wszyscy sąsiedzi i rodzina mówili mi że jestem nie normalny,jak można czyścić auto dwa,trzy dni:)teraz chyba zamkną mnie w wariatkowie ,bo lektura forum jest niesamowita:)

pozdrowionka

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów :), po przeczytaniu kilka wątków postanowiłem się zarejestrować na forum i dowiedzieć się więcej o polerowaniu oraz środkach :))

Do zobaczenia w postach/ wątkach :ad:

Opublikowano

Witam. Po przeczytaniu kilku postów temat polerki spodobał mi się, więc postanowiłem zarejestrować się i złapać dryga w detalingu.

pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Na co dzień zajmuję się usługowo czyszczeniem, myciem karoserii a najczęściej praniem wnętrz pojazdów. Mam nadzieję skorzystać z waszej wiedzy, a być może wniosę własne doświadczenia. :good:

Opublikowano

Witam

Jestem na forum już jakiś czas ale jak na razie tylko czytam, a przyszła taka chwila że trzeba coś napisać. A żeby coś napisać to trzeba się przywitać. A więc witam wszystkich lubiących grzebac przy autach ;)