robertras Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam wszystkich i mam nadzieje, że dzięki forum mój samochód nabierze lepszego wyglądu. Pozdrawiam
Makiol Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam fanów czystszych nadkoli niż tapicerka w aucie przeciętnego kierowcy
peres Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam jestem Adrian, mam nadzieje że przy waszej pomocy pogłębie swoją wiedzę na temat detailing'u
Paviarotti Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Witałem się już kiedyś w tym wątku, ale mimo to nie mogę pisać w większości działów Jest tutaj jakiś moderator i może powiedzieć o co chodzi?
Majtster Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam wszystkich szaleńców. Postanowiłem się ujawnić i zalogować. D*py pytaniami truł nie będę, bo już prawie wszystko napisaliście
Rudiov Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgodnie z wymogami stawianymi nowym userom witam brać kolegów i koleżanek związanych z kosmetyką swoich samochodów - zarówno fachowców jak i zapaleńców amatorów. Pozdrawiam
ejphotoman Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam wszystkich, I ja też zamierzam ogarniać swoje autko, ale muszę jeszcze trochę poczytać Pozdrawiam
JN_Q007 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam wszystkich serdecznie! Zgodnie z zasadami forum chciałbym niniejszym przywitać się z Wami wszystkimi niezwykle gorąco. W tym miejscu chciałbym również złożyć serdeczne podziękowania twórcom i współtwórcom, a zatem wszystkim uczestnikom forum, za stworzenie tego miejsca. Niezwykle cenna dawka informacji. Osobiście chyba od zawsze w temacie dbałości o cztery kółka. Dotychczas jednak z ograniczoną liczbą środków chemicznymi. Chciałbym poznać tajniki pielęgnacji samochodu zarówno z zewnątrz jak i od wewnątrz. Z racji optymistycznych sygnałów zawodowych, rozpoczynam przygodę z Kosmetyką Aut, bo będę miał o co dbać w najbliższej perspektywie czasowej... Rejestracja na forum podyktowana w tej chwili głównie potrzebą wyszykowania samochodu do sprzedaży. Zanim zatem zacznę swoją przygodę z własnoręcznym myciem, dekontaminowaniem, auto-detalingiem, glinkowaniem, woskowaniem, regenerowaniem lakieru wraz z polerowaniem mechanicznym, chciałbym skorzystać z usługi kogoś na forum. Dlatego też pierwszym moim wątkiem, jeżeli oczywiście można, będzie zwrócenie się o pomoc w kwestii przygotowania samochodu do sprzedaży. Interesują mnie osoby działające w tym temacie na obszarze Warszawy i okolic. W jednym z działów forum znalazłem kilku uczestników z tego regionu, natomiast całkowicie nie mam pojęcia kogo wybrać. W każdym razie za chwilę spróbuję w tej sprawie założyć wątek w odpowiednim do tego miejscu. Tymczasem pozdrawiam wszystkich i życzę Wam jak najmniej deszczowych dni szczególnie po wymyciu autek. JN_Q007
młodzik Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam wszystkich ! Forum śledzę blisko od roku i jestem przerażony zakresem wiedzy związanej z auto detailingiem. Od niedawna zacząłem powoli przekładać teorię na praktykę i muszę stwierdzić, że wiele wody w Wiśle upłynie zanim coś ze mnie będzie. Ze swojej strony obiecuję inwigilację forumowych treści przed zadawaniem zbędnych pytań. Pozdrawiam, młodzik
PureSteam Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam Nazywam się Adam Aniećko, na forum operować będę nazwą "Pure Steam" pochodzi ona od nazwy mojej firmy zajmującej się czyszczeniem parowym. Używam maszyn Astra Steamer oraz Junior Star Max. Działam stosunkowo krótko, raptem do września. Po oswojeniu się z maszynami, pierwszymi porażkami oraz zwycięstwami, przyszedł czas aby sięgnąć po wiedzę "mądrzejszych". Odkąd posiadam pojazd mechaniczny zawsze dbałem, aby był on zadbany. Dziś widzę różnicę pomiędzy czyszczeniem domowym, a profesjonalnym. Skupiam się głównie na pojazdach mechanicznych, oczywiście nie pogardzę innym zleceniem pokroju mebel dywan itp. Działam głównie na terenie powiatu olsztyńskiego i samego miasta Olsztyn, z pojedynczymi wyprawami na "zadanie specjalne" bądź przy "okazji" na ościenne powiaty. Nie będę ściemniać że przyszedłem tutaj w celu uratowania ginących gatunków zwierząt ani nie mam zamiaru wspierać pokoju na Świecie, po prostu chce być coraz lepszy w tym co robię i posiąść odpowiednią wiedzę. Dziękuję za uwagę i życzę aby każdy czyszczący pojazd był zadowolony ze swojej pracy. Pozdrawiam serdecznie
MyjniaGliwice Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Witam wszystkich , mam nadzieje ze forum pomoze mi zasiegnac cennych informacjii do dalszego rozwoju mojej firmy. Pozdrawiam
volviunia Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Witam, Jestem posiadaczem od roku mojego cuda lecz nadal nie jest fajny . Mam nadzieję ,ze dzięki forum uda mi się doprowadzić auto do takiego stanu ,że będę z niego dumnie wysiadał. Bardzo niska cena niestety=zły stan, ale da się wszystko zrobić?
tinoml Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Zawitałem na to forum ponieważ zamierzam zadbać o moje cztery kółka. Mam nadzieję że pomożecie mi w tym a i ja dorzucę coś od siebie.
lazina Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Mam za sobą grubo ponad 100 polerek i prań aut ale dopiero jak zawitałem na to forum jakieś pół roku temu obczaiłem o co tak naprawdę kaman. Wcześniej robiłem to po części zawodowo (szykowałem auta którymi handlowałem) teraz zmieniłem profesje a detalingiem zająłem się hobbystycznie. Dzięki wiedzy z forum udało mi się już zrobić 7 w pełni profi korekt. Pozdrawiam
CinuAGC Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam Forum śledzę już od dłuższego czasu, ale przyszła pora na działania a nie tylko oglądanie Pozdrawiam
Andzin Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam Andrzej z Turku.Chciałbym coś więcej wiedzieć o tej chorobie,więc postanowiłem dołączyć. Mam nadzieję że nie będę upierdliwy Pozdrawiam Andrzej.
Syrop Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu lecz teraz postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieję że dzięki temu forum moje Audi b2 będzie lśniło
IceMan53 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam Forum przeglądam od dawna, uwielbiam setailing i dlatego tu jestem
kamilq19 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Cześć nie dawno zaraziłem się detailingiem ! Chce poszerzyć tu swą wiedzę !
scary Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam wszystkich, nie dawno został zakupiony samochód używany i chcę przywrócić mu świetność wizualną, w ten sposób trafiłem na forum. Pozdrawiam
eto881 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam wszystkich na tym wspaniałym i przydatnym forum ))
saxo2000 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Witamy na forum Kosmetyka Aut. cześć troszkę namieszałem przy rejestracji ale już jestem. Dopiero zaczynam przygodę z auto kosmetyką i mam nadzieje uzyskać na tym forum wiele cennych informacji
Hubi RH Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam wszystkich Mam nadzieje że to forum pozwoli mi na załapanie nowych pomysłów i doszkolenie się w pierwszych krokach auto detailingu
saxo2000 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 cześć troszkę namieszałem przy rejestracji. ale już jestem. Dopiero zaczynam przygodę z auto kosmetyką i mam nadzieje uzyskać wiele cennych informacji na waszym forum.
liteon54 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam wszystkich na forum
Rekomendowane odpowiedzi