grelos Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam!!! W końcu natrafiłem nagrona ludzi którzy tak jak ja uwielbiają dbać o auta i poświęcają na to o wiele więcej czasu niż zwykli użytkownicy:D Pozdrawiam serdecznie!!
Szymo90 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam serdecznie. Z tego wszyskieto zapomnialem sie przywitac z uzytkownikami. Detaling sprawia mi ogromna frajde i mam nadzieje wniesc na forum choc ngarstke tego czego sie od Was dowiedzialem. Pozdrawiam
Mariusz18150 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Dzieeeendobry wszystkim Forum KA przegladam kawał czasu, a dopiero dzis sie zarejestrowalem
Nietykalny Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam wszystkich zapalonych detailerów Mam nadzieje na owocną współprace przy dbaniu o nasze autka
mufu94 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 witam wszystkich mam nadzieje ze dowiem sie od was wielu ciekawych informacji w sprawie detalingu naszych maszyn
scarface Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam, forum przeglądam sobie dwa miesiące i postanowiłem się w końcu zarejestrować i regularnie zająć tematem pielęgnacji mojego wozu
Bartosz_n Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam serdecznie wszystkich dbających o swoje autka . Od niedawna zacząłem,, troche '' bardziej dbać o swojego samochoda Mam nadzieję , że nie długo nabiorę trochę wprawy i będę mógł zaprezentować autko w galerii . Na chwilę obecną biorę się za studiowanie tematów :-) Pozdrawiam Bartek
goskes Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam, czytuje forum od dawna, ale dopiero teraz zaczynam wykorzystywać zdobytą wiedzę ; )
dindas Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 witam zaczynamy dbac o auto!
dave90 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam nazywam się Dawid, witam wszystkich detailerów
FRESH-CAR Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam wszystkich detailerów, szczególarzy i pedantów i jak nas tam jeszcze nazywaja Swoją przygodę z kosmetyką samochodową zajmuje się od mniej więcej roku ale dopiero teraz postanowiłem się podzielić kilkoma pracami na forum.
tauros0805 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 witam wszystkich maiaków
bizmotpolska Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam, Nazywam się Robert Gołębiewski. Prowadzę kalendarium Historii Motoryzacji oraz wydaję magazyn Biznes Motoryzacyjny Polska - branżowy magazyn dla Aftermarketu. Mam nadzieję, że przede wszystkim dużo się dowiem o firmach i ich produktach. Teraz np. interesuje mnie skuteczność i firma marketingu stosowanego przez producentów kosmetyków i opinie na te tematy. Pozdrawiam. Nie wiem czy można, ale nie widziałem zakazu. Załączam link do magazynu: Download: http://kalendarium.golebiewski.biz/zawa ... 0_2013.pdf Read on-line: http://issuu.com/robertgoebiewski/docs/ ... ka_10_2013
mundek79 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam . Jestem nowy i raczej w branży nie zagoszczę wiec spokojnie ale potzrebuje parę rad wiec jestem ... pytam ale i odpowiem jak bede się znał ..
paweł_H Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Nowy wita wszystkich forumowiczów.
jbiz Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam, Mój pacjent to Citroen C3 z 2011 roku w kolorze piaskowym z pakietem chrom. Dwa wiadra nie są mi obce ale mam zamiar zgłębić wiedzę.
chris18404 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam, wszystkich moto-auto maniaków:):)
ShiveR Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam Chciałem podnieśc poziom dbania o swój samochód, dlatego trafiłem tutaj forum Z czego jestem zadowolony
Hipoktotam Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam tutejsze grono Do tej pory tylko czytałem, ale śledzę forum od bardzo dawna, choć głównie zaczytuję się w zagramanicznych forach
Rekomendowane odpowiedzi