Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! W końcu natrafiłem nagrona ludzi którzy tak jak ja uwielbiają dbać o auta i poświęcają na to o wiele więcej czasu niż zwykli użytkownicy:D Pozdrawiam serdecznie!!

Opublikowano

Witam serdecznie. Z tego wszyskieto zapomnialem sie przywitac z uzytkownikami. Detaling sprawia mi ogromna frajde i mam nadzieje wniesc na forum choc ngarstke tego czego sie od Was dowiedzialem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, forum przeglądam sobie dwa miesiące i postanowiłem się w końcu zarejestrować i regularnie zająć tematem pielęgnacji mojego wozu

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich dbających o swoje autka . :)

Od niedawna zacząłem,, troche '' bardziej dbać o swojego samochoda ;) Mam nadzieję , że nie długo nabiorę trochę wprawy i będę mógł zaprezentować autko w galerii .

Na chwilę obecną biorę się za studiowanie tematów :-)

Pozdrawiam Bartek

Opublikowano

Witam wszystkich detailerów, szczególarzy i pedantów i jak nas tam jeszcze nazywaja :) Swoją przygodę z kosmetyką samochodową zajmuje się od mniej więcej roku ale dopiero teraz postanowiłem się podzielić kilkoma pracami na forum.

Opublikowano

Witam,

Nazywam się Robert Gołębiewski.

Prowadzę kalendarium Historii Motoryzacji

oraz wydaję magazyn Biznes Motoryzacyjny Polska - branżowy magazyn dla Aftermarketu.

Mam nadzieję, że przede wszystkim dużo się dowiem o firmach i ich produktach.

Teraz np. interesuje mnie skuteczność i firma marketingu stosowanego przez producentów kosmetyków i opinie na te tematy.

Pozdrawiam.

Nie wiem czy można, ale nie widziałem zakazu.

Załączam link do magazynu:

Download:

http://kalendarium.golebiewski.biz/zawa ... 0_2013.pdf

Read on-line:

http://issuu.com/robertgoebiewski/docs/ ... ka_10_2013

Opublikowano

Witam . Jestem nowy i raczej w branży nie zagoszczę wiec spokojnie ale potzrebuje parę rad wiec jestem ... pytam ale i odpowiem jak bede się znał ..

Opublikowano

Witam,

Mój pacjent to Citroen C3 z 2011 roku w kolorze piaskowym z pakietem chrom.

Dwa wiadra nie są mi obce ale mam zamiar zgłębić wiedzę.