qbaton Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Elunek Czas zadbać o swój samochód, może wtedy on zacznie dbać o mnie pozdrawiam qbaton
Bzzzt Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Witam, mam nadzieję, że nauczymy się czegoś od siebie nawzajem:)
Luke16 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Witam! Mam na imię Łukasz Uwielbiam grzebać przy autkach ale jak wnętrze było dopieszczone na cycuś glancuś tak lakier gorzej ... Kolega polecił mi to forum i od razu się zarejestrowałem Prowadzę również mały handelek (nie autami ) ale myślę że i w tym temacie mi pomożecie Pozdrawiam
Hubert Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Witam. Czas zadbać należycie o swoje auto. Pozdrawiam.
yogi_ziom Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Witam wszystkich serdecznie, gdyby nie wasze forum, dalej używałbym tylko szamponu do mycia auta
Artis Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 cześć, witam wszystkich maniaków detailingu - na imię mam Arturo i często odwiedzam wasze forum dlatego się zalogowałem. powodzenia w dalszych pracach i podziękowania za tą kopalnię wiedzy Arti
kashier Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Yo! Zajawiam sie w temat coraz bardziej , oczekujcie masy pytań z mojej strony! Dawid
11Krzysiek11 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Witam wszystkich
Resacro Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam wszystkich to zaczynam przechodzic do pytań
Mateusz1560 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam wszystkich Trafiłem na to forum, bo jak pewnie wszyscy chcę poprawic swój lakier
Michal_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam serdecznie, z kosmetyką aut nie mam nic wspólnego... od dłuższego czasu przyglądam sie projektom łódzkich firm detailingowych. Nie ukrywam, że jestem na etapie kompletowania chemii i sprzętu. Kupiłem maszynę, pasty i trochę innych dodatków. Pierwszym autem nad którym będę pracować będzie czarna Corsa z 1999 roku, auto mojej Narzeczonej... mówiąc delikatnie zaniedbana . Zobaczymy co z tego wyjdzie
arkus Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam czytając dużo wiedzy zdobyłem, ale czas na pierwszy post Witam wszystkich użytkowników pzdr a
tomo67 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam, Wchodzę w kolejny krok dbania o auta. Dzięki forum zakupiłem Polerkę Lare 42. Pozdrawiam TZ
Ja Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam wszystkich , od jakiegoś czasu czytam to forum i postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieję że zagoszczę tu na dłużej
DMX Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam Wszystkich! i nie ukrywam, że będę liczył na pomoc ale również zamierzam dzielić się swoimi spostrzeżeniami
pedro. Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Cześć. Podziwiam od dłuższego czasu waszą pasję, i chętnie się czegoś nauczę tutaj. Pozdrawiam.
kennyG Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam wszystkich serdecznie. Detailingiem pasjonuję się od kilku lat, ale dopiero teraz trafiłem na tę stronę. Pozdrawiam wszystkich maniaków!
artur93 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam wszystkich, Właśnie to forum skłoniło mnie do nieco większej pracy przy dbaniu o swój samochód, które kiedyś ograniczało się tylko do mycia bezdotykowo. Dzięki opiniom na tym forum o danych kosmetykach dużo łatwiej jest dokonać zakupu produktu z którym nie miało się nigdy do czynienia.
Rekomendowane odpowiedzi