Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Śledzę forum od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Szukam informacji na temat jak i od czego najlepiej zacząć swoją przygodę z auto detailing'iem, a kto wie, może zajmę się tym profesjonalnie, bo jak to mówią " jeśli robisz to co lubisz to nie musisz pracować..." ;)

Pzdr

[ Dodano: 15 Październik 2013, 10:02 ]

Witam Wszystkich

Śledzę forum od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Szukam informacji na temat jak i od czego najlepiej zacząć swoją przygodę z auto detailing'iem, a kto wie, może zajmę się tym profesjonalnie, bo jak to mówią " jeśli robisz to co lubisz to nie musisz pracować..." ;)

Pzdr

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów! Miło mi gościć na tym forum. Mam na imię Paweł i żywię nadzieje, ze dzieki Wam moja ruina bedzie wygladala jak po wyjezdzie z fabryki w Wolfsburgu 7 lat temu!:) Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich, super ze w końcu znalazłem forum które dokladnie poduczy "co zrobić żeby Pasiasty świecił sie jak ... no wiadomo co ;) " Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo blasku ! :D

Opublikowano

Witam

Bartek jestem, prawdopodobnie przyszły właściciel nieco zaniedbanego czerwonego sejaka, toteż mam nadzieję że to forum pomoże mi odzyskać dawny wizerunek tego klamotka :kox:

Opublikowano

Witam serdecznie!

Nie jestem profesjonalistą i głównie skupiam się na samochodach w rodzinie. Uwielbiam czyste wnętrze i lśniący lakier. W razie potrzeby liczę na Waszą pomoc- profesjonalistów.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich!

Właśnie stałam się posiadaczką nowej 500 i bardzo chciałabym, aby jak najdłużej prezentowała się pięknie. Stąd też postanowiłam zarejestrować się tutaj i dowiedzieć się jak dbać o auto :)