Arekbmwx3 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Witam wszystkich forumowiczow,jestem tutaj nowy.Mam na imie Arek i jezdze Czarnym BMW X3
pabloo1033 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Witam wszystkich Forumowiczów
ariens Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Witam Jestem Dawid i przybyłem do Was z mondeoklubpolska.
bugi156 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Ja natomiast przybywam z forum mitsumaniaki:) Pozdrawiam, Piotr
Novus Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Witam. Jesteśmy świeżo powstałym studiem z Kujaw. Mamy nadzieję pogłębiać wiedzę, a także dzielić się tym do czego sami już doszliśmy. Pozdrawiam
Lisek90 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Cześć, Łukasz, wpadłem poszukać kogoś w okolicy kto zająłby się moim lakierem Sam też chętnie podszkolę się w temacie kosmetyki
bagsiu Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Witam Jestem Dawid:d Zajmuję sie trochę kosmetyką Chciałem tutaj zaczerpnąć parę informacji
prymus_528 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Witam wszystkich O auto staram się dbać jak najlepiej, a tutaj dodatkowo powinienem dowiedzieć się jak to robić dobrze i skutecznie. Pozdrawiam.
PDP Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Witam, mam na imię Paweł. Pochodzę z Opolszczyzny a obecnie jestem w UK. przeglądam forum już od dawna powoli nabywając wiedzy:) mam nadzieję, że już całkiem niedługo uda mi się wykonać kilka drobnych projektów, zdobyć doświadczenia trochę i pochwalić się na forum pracami:) Pozdro
joaono Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Witam wszystkich serdecznie
Kryspin28 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Witam mam na imię Jakub szukam informacji jak poprawnie i skutecznie myć/czyścić auta no i znalazłem się na forum [ Dodano: 12 Październik 2013, 01:43 ] Witam mam na imię Jakub szukam informacji jak poprawnie i skutecznie myć/czyścić auta no i znalazłem się na forum [ Dodano: 12 Październik 2013, 01:44 ] Witam mam na imię Jakub szukam informacji jak poprawnie i skutecznie myć/czyścić auta no i znalazłem się na forum [ Dodano: 12 Październik 2013, 02:01 ] szukam kogoś bystrego i skutecznego do wyczyszczenia auta w środku ? dziś kupiłem megane 2001 r heczbek! auto nie jest ufajdane zbytnio no ale przydało by się je odświeżyć ! może jest ktoś chętny albo może polecić jakiś nie zbyt drogi zakład lub kogoś w Łodzi ??? kontakt PW , mail: kubaopp@o2.pl GG:9176920 pozdrawiam Jakub . Ps. sorry za małe OT w temacie ale nie wiem gdzie założyć ten temat , a jak już chcę założyć to nie mogę , bo nie mam uprawnień , jeśli można to proszę przenieść do odpowiedniego działu. [ Dodano: 12 Październik 2013, 02:01 ] szukam kogoś bystrego i skutecznego do wyczyszczenia auta w środku ? dziś kupiłem megane 2001 r heczbek! auto nie jest ufajdane zbytnio no ale przydało by się je odświeżyć ! może jest ktoś chętny albo może polecić jakiś nie zbyt drogi zakład lub kogoś w Łodzi ??? kontakt PW , mail: kubaopp@o2.pl GG:9176920 pozdrawiam Jakub . Ps. sorry za małe OT w temacie ale nie wiem gdzie założyć ten temat , a jak już chcę założyć to nie mogę , bo nie mam uprawnień , jeśli można to proszę przenieść do odpowiedniego działu.
Yassu Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie Mam nadzieję, że znajdę tutaj odpowiedzi na różne pytania i fachowe porady odnośnie kosmetyki aut
woof Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 dzień dobry. Mam na imię Tomek i jestem z Białegostoku. Trafiłem na forum szukając sposobu na odpowiednie dbanie o auto
Kryspin28 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Witam wszystkich mam na imię Jakub.
zybi Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Witam wszystkich ,na imnię mam zbyszek. lubie jak moje audi jest wypolerowane i lśni,jak na razie to robotki ręczne. od miesiaca mam a8 więc przymieżam sie do przejscia na polerke mechaniczna , bo ręcznie przy audi a8 to wyzione ducha pozdrawiam
sivy1980 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 witam serdecznie wszystkich forumowiczów. dobrze jest trafic na specjalistow w pewnej dziedzinie. detailingiem zajmuje sie od roku ale twierdze ze czlowiek uczy sie cale zycie(choc itak umiera glupi), dlatego tez licze na wasza pomoc, doswiadczenie serdecznych kolegow no i oczywiscie z mila checia sluze pomoca jesli tylko dany temat nie bedzie mi obcy... mam nadzieje ze jako swiezak nie zlamie zbyt wielu regul. pozdrawiam i raz jeszcze witam wszystkich
Diabeł Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 witam wszystkich na tym wspaniałym forum zaczynam zabawę z kosmetyką samochodową i mam nadzieję,że przy waszej wspólnej pomocy dużo się tutaj nauczę a więc pozdrawiam i do usłyszenia jeszczę nie raz
samba-77 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Witam forumowiczów. Mam zamiar trochę zadbać o swoje autko
Blackeed Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Witam serdecznie przeglądając w google trafiłem na wasze forum i jestem pod wrażeniem i mam nadzieję znajdę tutaj odpowiedzi na moje pytania i jak najlepiej zadbać o swoje auto Pozdrawiam
Joa. Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Cześć, śledzę forum od dawna i dziś nadszedł ten dzień, gdy postanowiłam się zarejestrować. Śmigam po Łodzi srebrną CC-tką, którą namiętnie pucuję, gdy tylko mam czas Mam nadzieję, że korzystając z Waszego doświadczenia nauczę się jeszcze więcej. Pozdrawiam
uaszb Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Siemka, Forum czytam od ponad roku. Jestem największym spośród mojego otoczenia pedantem jeśli chodzi o auto. Pierwsze kupiłem ponad trzy lata temu, przez ten czas miałem 9, teraz jest 10 Każde wyglądało jak nowe - i tak ma być. Jestem z Bydgoszczy, chętnie nawiąże kontakt z innymi "świrami" na tym punktcie co by razem poczyścić było można. Używałem: ironX ipa oczywiscie apc chemical guys apc nielsen cyclone zapachy california scents coolnite 476 dodo juice 3x robilem polerke przy uzyciu past systemu farecla (nie wiem czemu nie mezerma czy 3m ) i cos tam jeszcze. Generalnie, mam nowe auto (nowo kupione tzn) i chce zrobić polerkę. Robiłem zawsze pożyczoną maszyną - ale dosyć profesionalną, nie pamiętam nazwy ale 2500W i regulacja obrotow od 600 do 3000. Robilem prawie w calym zakresie obrotow. Pozdrawiam
zucio1 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 A dlaczego chcesz robić polerkę na -jak piszesz-nowym aucie?
mdj908 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Witam serdecznie, Szukając odpowiedzi na to, jak poprawnie umyć samochód i zakonserwować lakier trafiłem tutaj i mam nadzieję, że dobrze trafiłem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi