kaperecz Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Witam wszystkich - ciekawe forum (narazie czytam i sie uczę ,pózniej będe sie udzielać)
chicko_simpelo Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Witam wszystkich użytkowników forum :-) Lubię nowe wyzwania i kiszoną kapustę
lukasz_ Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Witam wszystkich. Forum obserwuję już bardzo długo, więc wreszczie trzeba się było zarejestrować Jak pewnie każdy z Was zaczynałem od plaka i tempo, poprzez sonaxy i żółwie do coraz lepszych kosmetyków. Z czasem może coś pokaże z prac przy moim aucie, ale chyba jak narazie nie ma czego pokazywać porównując z niektórymi projektami.
przemek2000 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 CZEŚĆ Wszystkim , znam forum od jakiegoś czasu , mam nadzieje że nie raz i Ja pomogę
KonradLaguna Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 witam wszystkich jakiś czas temu zacząłem przygodę z kosmetyką aut ale chyba najwyższy czas zabrać się za to porządniej
pawel.brevis Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Witam. Forum przeglądam od jakiegoś czasu, teraz pora na trochę więcej
dedkam Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Witam, Od dłuższego czasu jestem czytelnikiem więc teraz postanowiłem przyłączyć się do grona forumowiczów. Pozdrawiam dedkam
Robi11 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Witam serdecznie czyściochów.
kami050 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Witam wsyztskich , jestem zachwycony tym co robicie na tym forum z waszymi furkami , to jest zduwiewajace:)
bramborr Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Cześć wszystkim! Wpadłem przypadkiem szukając opinii na temat pasty K2 a po lekturze widzę, że czas rozbić skarbonkę Dzięki wielkie już teraz za cenne rady i mam nadzieję, że też uda mi się czymś pochwalić i pomóc. Pozdrowienia z Gdańska.
Doktor Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Serdecznie wszystkich witam.
mlodyMazda Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Witam wszystkich ,od zawsze lubilem "bawic" sie przy aucie ,od niedawno biore to bardziej powaznie Forum sledze od pewnego czasu i mysle ,ze zostane tu na dluzej [ Dodano: 28 Wrzesień 2013, 01:04 ] Witam wszystkich ,od zawsze lubilem "bawic" sie przy aucie ,od niedawno biore to bardziej powaznie Forum sledze od pewnego czasu i mysle ,ze zostane tu na dluzej
młody31 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 Witam serdecznie i pozdrawiam z Białegostoku
sebas1 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 Witam wszystkich serdecznie. Jestem posiadaczem cultowego volkswagena golfa mk1 który jest dla mnie autem typowo zlotowym i chciałbym zasięgnąć nieco profesjonalnej wiedzy na temat detailingu. pozdrawiam
RAFALWR Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 Witam jestem nowy i potrzebuje pomocy,chciałbym zdac relację z pierwszej korekt.Moje pytanie to jak krok po kroku to zrobić.DZIĘKI.
Rekomendowane odpowiedzi