a1m1abram Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Dzień dobry i dobry wieczór wszystkim
Kamin Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Witam. Mam na imię Damian i mieszkam pod Grodziskiem Maz. Chcę zacząć poważniejszą przygodę z detailingiem bo póki co to używam tylko różnego rodzaju Tenzi, liczę że doradzicie mi dobrać zestaw kosmetyków i sprzętu do moich potrzeb.
maluch Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2013 Witam wszystkich. Jestem kompletnym laikiem w dziedzinie detailingu, dlatego dołączyłem do Waszego grona by zapoznać się z tematem od strony teoretycznej i nie tracić czasu na błądzenie we mgle przy wyborze odpowiednich środków.
mustang Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2013 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że znajdę tu dużo ciekawych i przydatnych informacji.
alano Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2013 Witam wszystkich! Nazywam się Alan, mam 25 lat i jestem posiadaczem BMW E46 COUPE. Zostałem użytkownikiem tego forum ponieważ potrzebuję pomocy w przywróceniu blasku mojemu bmw i wierzę, że otrzymam tutaj profesjonalną pomoc. Do usłyszenia!
lucasville Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Cześć. Wgryzam się w temat kosmetyki aut. Lepszego miejsca niż to forum chyba nie ma. Póki co czytam i czytam.
DAB CAR Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie
kemysz Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Cześć, mam na imię Szymek i zaczynam zabawę z
gazik69 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Cześć, Od zawsze lubiłem myć i sprzątać samochody, swój, siostry, matki, ojca itd itd Im bardziej zapuszczony tym fajniejsza zabawa. Rodzina twierdzi, że to nie normalne cały weekend sprzątać auta i ja tez zaczynałem się martwić, ale znalazłem to forum i już wiem, że to DETAILING!!! Czytam, czytam, oglądam........
mike_krk Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Witam wszystkich Nabyłem nowy-używany samochód i muszę go porządnie pod siebie wyczyścić
krakow_kult Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Witam wszystkich użytkowników forum :-)
macca Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Witam szanownych kolegów, Forum czytam już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz się spiąłem i zamawiam te wszelki magiczne substancje coby furka lśniła. Pozdrawiam!
Paviarotti Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Witam! Czytam od dawna, ale się nie udzielałem jeszcze - czas zacząć.
magdap.89 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Witam Przeglądam forum od dawna, ale dopiero dziś postanowiłam "formalnie" dołączyć Mam nadzieję, że niebawem będę mogła się czymś pochwalić pozdrawiam
Mychalskee Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Witam wszystkich! Rewelacyjne forum - nigdy nie pomyślałbym, że można takie cuda zdziałać z autem. Zauważyłem, że większość ludzi tutaj traktuje samochody jak członków rodziny, albo chociażby lepiej od swoich kobiet Mam nadzieję, że niedługo będę w stanie pokazać efekt pracy nad e30 i otrzymać parę ważnych uwag. Pozdrowienia
piotrekRDM Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Witam piotrek pozdrawiam
krysstek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Witam! Super forum, mnóstwo info. Będzie jak znalazł do nowego autka. Pzdr wszystkich.
CrAsH1swissvax Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Witam Maciek z 6 letnim doświadczeniem w detailingu.
Rekomendowane odpowiedzi