Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów :) Jako, że kupiłem ostatnio swój pierwszy poważny samochód w moim młodym życiu zaczynam także moją przygodę z detailingiem ;)

Opublikowano

Czołem!

Moim oczkiem w głowie jest mój motocykl którego baaardzo lubię pielęgnować ;) Tak trafiłem na forum, mam nadzieję że znajdę tu wiele przydatnych informacji.

Opublikowano

Witam wszystkich

Cieszę się że dołączyłem do tak zacnego grona ludzi którzy tak kochają auta jak ja, mam nadzieję się jeszcze wiele dowiedzieć a także nauczyć w praktyce :ad:

pozdrawiam

Opublikowano

Witam!

Posiadam Golfa III, w którym chcę przeprowadzić korekcję lakieru i mam nadziej, że na tym forum znajdę wszystkie odpowiedzi na moje pytania. ;)

Opublikowano

Witam,

Pare lat temu zarazilem sie detailingiem z DetailingWorld. Juz zanim poznalem temat czyszczenie moich i rodzinnych samochodow aut zajmowalo mi, jak to ujmuje zona, za duzo czasu. Ale coz, takie hobby...

Od niedawna zainteresowalem sie praca rotacja i rowniez z tego forum zamierzam czerpac wiedze.

Dzieki i pozdrawiam,

Wojtek

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem ze Szczecina i jak dla wszystkich moje auto to oczko w głowie i tak już zostanie.

Pozdrawiam Szczecin. :evil:

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Powoli zaczynam przygode z detailingiem, mam nadzieje, ze udana :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Kolegów po fachu :)

Mam na imię Bartek i mieszkam w Kostrzynie Wielkopolskim.

Uwielbiam dbać o auta a od dziś mam swoje miejsce w którym wreszcie mogę pogrzebać przy czymś czym lubię :-]

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam.

Mam nadzieję, że wciagnie mnie lektura :)

Do zarejestrowania się sprowokowała mnie Justyna i jej poczynania z Toledo :)

Opublikowano

Witam.

Mam nadzieję, że wciagnie mnie lektura :)

Do zarejestrowania się sprowokowała mnie Justyna i jej poczynania z Toledo :)

Opublikowano

Dzień dobry, witam Forumowiczów.

Liczę, że dzięki wiedzy i doświadczeniu tutaj zgromadzonych, nauczę się we właściwy sposób dbać o samochód. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzień dobry, witam Forumowiczów.

Liczę, że dzięki wiedzy i doświadczeniu tutaj zgromadzonych, nauczę się we właściwy sposób dbać o samochód. Pozdrawiam.