borton Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów
skipper Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Witam serdecznie Zabawę z detailingiem czas zacząć Jestem tu po parę rad i w miarę możliwości liczę na wasze wsparcie pozdrawiam
mackochmiel Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Witam wszystkich zgromadzonych. Wpadłem zaczerpnąć trochę wiedzy
paziu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 siema jestem Michał, chciałbym z waszą pomocą wyciągnąć trochę blasku z mojego mondeo
sobek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam forumowiczów Jako, że kupiłem ostatnio swój pierwszy poważny samochód w moim młodym życiu zaczynam także moją przygodę z detailingiem
machanek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam serdecznie użytkowników forum. Chciałbym podkraść trochę wiedzy
mocar Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Czołem! Moim oczkiem w głowie jest mój motocykl którego baaardzo lubię pielęgnować Tak trafiłem na forum, mam nadzieję że znajdę tu wiele przydatnych informacji.
EMPE Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Cieszę się że dołączyłem do tak zacnego grona ludzi którzy tak kochają auta jak ja, mam nadzieję się jeszcze wiele dowiedzieć a także nauczyć w praktyce pozdrawiam
sikor333 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam! Posiadam Golfa III, w którym chcę przeprowadzić korekcję lakieru i mam nadziej, że na tym forum znajdę wszystkie odpowiedzi na moje pytania.
wleszczynski Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam, Pare lat temu zarazilem sie detailingiem z DetailingWorld. Juz zanim poznalem temat czyszczenie moich i rodzinnych samochodow aut zajmowalo mi, jak to ujmuje zona, za duzo czasu. Ale coz, takie hobby... Od niedawna zainteresowalem sie praca rotacja i rowniez z tego forum zamierzam czerpac wiedze. Dzieki i pozdrawiam, Wojtek
burito82 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Jestem ze Szczecina i jak dla wszystkich moje auto to oczko w głowie i tak już zostanie. Pozdrawiam Szczecin.
klark Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Powoli zaczynam przygode z detailingiem, mam nadzieje, ze udana Pozdrawiam
Bartasso Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam Kolegów po fachu Mam na imię Bartek i mieszkam w Kostrzynie Wielkopolskim. Uwielbiam dbać o auta a od dziś mam swoje miejsce w którym wreszcie mogę pogrzebać przy czymś czym lubię Pozdrawiam!
silver200 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 witam wszystkich. forum czytam od dawna i im wiecej czytam tym mniej wiem
kszyh00 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam. Po dość długim obserwowaniu witam się i zobowiązuję 'prawidłowo' dbać o auto
WITEK Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam. Mam nadzieję, że wciagnie mnie lektura Do zarejestrowania się sprowokowała mnie Justyna i jej poczynania z Toledo
WITEK Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam. Mam nadzieję, że wciagnie mnie lektura Do zarejestrowania się sprowokowała mnie Justyna i jej poczynania z Toledo
znark Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dzień dobry, witam Forumowiczów. Liczę, że dzięki wiedzy i doświadczeniu tutaj zgromadzonych, nauczę się we właściwy sposób dbać o samochód. Pozdrawiam.
znark Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dzień dobry, witam Forumowiczów. Liczę, że dzięki wiedzy i doświadczeniu tutaj zgromadzonych, nauczę się we właściwy sposób dbać o samochód. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi