Al Capone Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam, czytam forum od jakiegoś czasu, żeby nie zadawać 173242394 raz tych samych pytań i staram się te mądrości przekładać na lakier Mam nadzieję, że w niedługim czasie przedstawię efekty swojej pracy. Pozdrawiam wszystkich
maciej007 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam , zawitałem tutaj jak większość w poszukiwaniu wiedzy jak i dzielenia się nią.
voximdo Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witam, Mam problem z doczyszczeniem samochodu, więc tak o to znalazłem się na tym forum [ Dodano: 7 Sierpień 2013, 14:20 ] .Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to database
Michu123 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Cześć, To forum, to kopalnia wiedzy... Pozdrawiam, Michał
sewa Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Już od jakiegoś czasu śledzę temat i powoli wciągam się w tajniki detalingu. Sukcesywnie powiększam wiedzę i asortyment kosmetyków. Mam nadzieję, że niebawem będę mógł założyć swój temat, żeby się pochwalić efektami. Jak narazie mam środki do mycia, polerowania, glinkę, wosk ( a raczej selant - czy jakoś tak ), środek do mycia opon, dressing do opon i jakieś zapachy. Dodatkowo zamówiłem ostatnio próbkę dosyć fajnego (ponoć) wosku. Używam tego wszystkiego na Maździe Mx6 - kolor czerwony. Lakier średnio zadbany, także jest co pielęgnować. Pozdrawiam.
Lucky Luck Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witam, zarejestrowałem się na forum, ponieważ od pewnego czasu zacząłem się interesować detailingiem, lecz chciałbym się jeszcze dużo na ten temat dowiedzieć ! Pozdrawiam.
MlodyRS Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witam, chyba jak każdy tu zarejestrowałem się by powiększać wiedzę jak poprawnie i dobrze pracować przy autach w ich wnętrzu jak i na zewnątrz
Tomoakp Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Siema, od dawna czytam, ale dopiero kilka dni temu zdecydowałem się na rejestracje
wojtek91 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam. Od jakiegoś czasu jestem na forum. Przydałoby się przywitać Mam na imię Wojtek pochodzę z okolic Lublina i lubię dbać o swoje auto. Pozdrawiam!
sebaz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Cześć, Lubię dbać o samnochody najbliższej rodziny oraz motocykl i mam nadzieję, że to forum sprawi, że efekty mojej pracy będą jeszcze lepsze;). Pozdrawiam, Seba
lolpik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam! Chciałbym nauczyc sie czegos wiecej odnosnie pielegnacji swojego auta. Mam nadzieje ze pomozecie mi w tym:) Pozdrawiam!
Redarrow Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam. Po zobaczeniu efektów i poczytaniu troszkę czuję parcie na poprawę wyglądu mojego bolida . A w sumie byłoby zajęcie na wolne chwile. Pozdrawiam.
Asaf Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam z opolskiego Kędzierzyn Koźle. ZLikwidowano nam w mieście firmę i muszę nauczyć się sam. A to forum to skarbnica wiedzy. Nawet moja córka czyta z zacięciem. pozdrawiam Asaf
smaqosz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam, Wszystkich użytkowników forum. Mam fioła na punkcie czyszczenia auta,ale jestem jeszcze początkującym więc mam nadzieje,ze dowie się jak dbać o auto profesjonalnie by na ulicy zwracało na siebie uwagę Pozdrawiam, Smaqosz
Paweł81 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam całą społeczność forum Pozdrawiam Paweł
arturo925 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam, zachęcony kilkoma wątkami, postanowiłem sie tutaj zarejestrować i wykrzesać co nieco pazura z mojego PUGa
pussywagon Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dzień Dobry Jak chyba każdy z nas mam bzika na punkcie swojego samochodu . Pozdrawiam
slowik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam, póki co byłem obserwatorem forum, ale w końcu nadszedł czas, żeby coś maznąć. Jak zapewne większość tu zaglądających uwielbiam i bardzo sobie cenię utrzymywanie porządku w samochodzie. Dotychczas jedynymi znanymi mi na to sposobami były odkurzenie i umycie gąbką wodą z płynem do naczyń. Po przewertowaniu forum zdałem sobie sprawę, do jak fantastycznego stanu można doprowadzić samochód i tak zacząłem zagłębiać się w temat. Póki co wkraczać w temat polerki nie mam odwagi, ale jakieś tam zakupy dla początkującego poczyniłem, o których za chwilę w dziale zestawów kosmetyków, więc już jutro czy pojutrze czas na pierwsze bardziej poprawne mycie. Tymczasem pozdrawiam forumowiczów.
slas Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam wszystkich forumowiczow.
grajcysko Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, jestem Kuba, zaczynam moją przygodę z detailingiem, mam nadzieję, że coś się tutaj dowiem, a jak sam nabiorę wiedzy to się nią również podzielę
bartek6 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Zaczynam swoją przygodę z detailingiem i mam nadzieję, że dzięki waszej pomocy sporo się nauczę i w razie jakichkolwiek wątpliwości pomożecie
matunio20 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Cześć. Jestem Mateusz, mam swój pierwszy samochód, który polakierowałem, szukam pomocy, w jaki sposób wypolerować lakier
hajek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, jestem Piotrek, mam 18 lat i opiekuje się autem swoim oraz taty, forum czytam już od jakiegoś czasu a wiedzę staram się chłonąć jak gąbka wodę .
bender26 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 witam, jestem Jurek, od jakiegos czasu bardzo sie interesuje detailingiem i mam nadzieje ze to forum mi pomoze troche w ogarnieciu sie
Rekomendowane odpowiedzi