zefiro Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam wszystkich;) Marcin z okolic Konina.
skoti Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam wszystkich,mam nadzieje że pomożecie mi w pucowaniu mojego auta.Czy mycie wnęk szczoteczką do zębów to coś dziwnego?dla mnie nie ,więc dlatego się tutaj zarejestrowałem.Pozdro
Mielczar Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam wszystkich dla których "picowanie auta to sens życia" Czytam już forum od pewnego czasu i przymierzam do się do zakupu pierwszych specyfików dla mojej lali Od zawsze dbałem o swoja maszynę, jednak teraz postanowiłem dokładnie zagłębić się w temat detalingu.
maciej1727 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam serdecznie wszystkich Po spędzeniu kilku wieczorów na czytaniu forum i oglądaniu wspaniałych efektów pracy wielu z Was zamówiłem wczoraj pakiet produktów swissvax i czekam z niecierpliwością na dostawę , aby w przyszłości również pokazać co i mi się udało zrobić Czekając na dostawę doczytuję to i owo z forum, aby się dobrze przygotować do robótki przy moim aucie. pozdrawiam, Maciej
jondrownik Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam wszystkich. Zamierzam odmłodzić swoją Audi A3. Mam nadzieję że mi pomożecie.
pentlik Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Siema Kilka dni spedzilem czytajac to forum i normalnie zarazliscie mnie dbaniem o swoje slicznotki:) Będę chciał zaczerpnąć waszych porad odnośnie mojego samochodu i mojej mamy(mniej zadbany) Z góry dziękuję za bezcenne wskazówki
szerszen6 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam serdecznie. Jestem posiadaczem samochodu Saab 900 z 1997r, którego mam zamiar go nieco odpicować. Mam nadzieję że dzięki forum mi się to uda. Pozdrowienia z Krakowa.
jogibabu Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Witajcie z Aleksandrowa Łódzkiego
LederStudio Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Witamy Serdecznie! Zalogowaliśmy się na tym forum z myślą o Państwie i o Państwa problemach dotyczących z tapicerkę skórzaną samochodową. Jesteśmy producentem farb i środków do renowacji skór. Będziemy starać się śledzić forum na bieżąco i dołożymy wszelkich starań aby Państwu pomóc z jakimkolwiek problemem dotyczącym uszkodzeń na skórze. Nasza firma również zajmuję się również profesjonalną renowacją skór. Myślę że przyjmą nas Państwo miło i nasza wiedza będzie dla Państwa pomocna. Pozdrawiamy Leder Studio
Abes125 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Dzień dobry Znalazłem w końcu trochę czasu i w końcu po wypolerowaniu swojego auta mogę się tutaj zarejestrować i godnie przywitać
Quoter Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Siema mam na imię Dawid mieszkam w UK i od jakiegoś dłuższego czasu staram się wyprowadzić pomarańczowy metalic mojego Seicento
tomekq Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam serdecznie. Nazywam się Tomek Pozdrowiam z Zamościa (woj.lubelskie)
JBART Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam. Mam na imię Jarek i pozdrawiam z Łodzi.
warsztatpusz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam mam na imie Marcin jestem z Opola
Rekomendowane odpowiedzi