Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i przyszła na mnie pora i na rejestrację. Forum śledzę i czytam od jakiś 2 lat muszę wstawić fotki mojego autka i ocenicie sami. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :).

Związku z tym że od paru dni przeglądałem to forum jako Gość to postanowiłem się tu zarejestrować, ponieważ uważam że te forum jest bardzo dobre, pomocne i także można się dowiedzieć dużo ważnych informacji na temat detalingu ;).

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Nabyłem ostatnio Seata Toledo i postanowiłem odświeżyć nieco lakier a że jestem kompletnym laikiem w tym temacie postanowiłem zasięgnąć informacji na forum.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. Stałem się posiadaczem Audi A3, które jest lekko zaniedbane, ale dzięki forum to zmienię :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam forumowiczów!

Z racji tego, ze od dłuższego czasu śledzę forum, ostatecznie postanowiłem się zarejestrować ijak mam nadzieję, dorzucić swoje trzy grosze. Posiadam Audi A6 w kolorze LZ9W (czarna perła) więc mam dość ciekawą lakierniczo bazę baze do prób:)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Czytam od kilku miesięcy ale dziś dopiero się zarejestrowałem. Niesamowite rzeczy tu wyrabiacie :-]

Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie.

Sławek

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników detailingu!

Forum przeglądam regularnie od dwóch lat i ciągle jestem pod wrażeniem tego, jak mogą wyglądać zadbane auta ;)

Pozdrawiam, Piotr

Opublikowano

Siema, witam wszystkich użytkowników forum !

Liczę, że dzięki temu portalowi nauczę się wielu rzeczy związanych z detallingiem, oraz poszerzę swoją wiedzę na ten temat !

Opublikowano

Witam wszystkich :) Mam nadzieję że z pomocą forum uda mi się samodzielnie zrobić kilka poprawek w mojej Hondzie Legend. Pozdrawiam i do usłyszenia!

Opublikowano

Witam,

w poszukiwaniu odpowiedzi jak dbać o auto, trafiłem na forum kosmetykaaut.

Liczę na to, uzyskam odpowiedzi na moje pytania.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Serdecznie.

Gdzieś, kiedyś, ktoś wspomniał o tym forum. Muszę przyznać, że to istna skarbnica wiedzy w dziedzinie kosmetyki aut, więc będę z niej korzystał i to nałogowo.

Pozdrawiam