skwiat Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam serdecznie, zaczynam świadomie dbać o swoje auto, czeka mnie dużo pracy, i dużo wiedzy do przyswojenia, ale mam nadzieje że efekt wynagrodzi trudy ... Czas na: Do Zobaczenia !
sysek27 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych
_MARECKI_ Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników.
lemonvw Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam wszystkich mam bzika na punkcie swojego auta a co za tym idzie spędzam każdą wolna chwile przy nim (rodzina jest średnio zadowolona) ale ja tak mam i to się raczej nie zmieni ciesze się ze dotarłem na to forum innych zarażonych tą nie do opisania chorobą i dającą tak wiele radochy. hyle czoła wszystkich specjalista i obiecuje słuchać wszystkich rad i podpowiedzi pozdrawiam serdecznie wszystkich zalogowanych http://forum.kosmetykaaut.pl/templates/ ... /icon6.gif
MrcinKsi Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam wszystkich userów oraz podziękowania dla użytkownika Thomas za zarażenie CD
Milczar Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Cześć wszystkim, forum przeglądam od dłuższego czasu więc pora się w końcu odezwać
Gość Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 witam wszystkich maniaków dbających o swoje "wozidła" pozdro
SISeniorita Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam wszystkich maniaków wosków i wielbicieli dobrego szajnu
zbynio Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Witam wszystkich! Od miesiąca przeglądam forum, sporo ciekawych rzeczy sie dowiedziałem nt. kosmetyki aut niebawem i ja zaczynam. Siema
Włodar Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Hej forum bardzo przydatne dużo komentarzy, kosmetyką jestem już zarażony od długiego czasu. Mam już sporo kosmetyków i od teraz będę zamieszczał swoje efekty na forum aby podzielić się tym z wami.
lisek_92 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Cześć, swoje zabawy z car detalingiem zacząłem przy zakupie swojego drugiego auta Bmw e36 kolor schwarz 2, następnie było e46 również w schwarz 2. Mam za sobą 5 korekt lakieru. Powoli jeszcze wszystkiego się uczę. Pozdrawiam
skubiszek Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam serdecznie Posiadam Honde Accord VI gen i chciałbym się nią troszkę zając od strony wyglądu i zewnątrz i wewnątrz. Liczę, że znajdę tu cenne porady dotyczące pielęgnacji naszych autek. Pozdrawiam
hosee87 Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Również witam. Czytam od dawna, teraz postanowiłem się zarejestrować żeby dowiedzieć się jeszcze więcej
d-clean Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 witam wszystkich, od długiego czasu sledze forum, aż w końcu nadeszła chwila rejestracji... od jakiegoś czasu troche działam przy samochodach, pwenie wrzuce jakies 50/50 z mojej pracy i będe czekał na Wasze opinie. Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi