Divarius Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam Was wszystkich i pozdrawiam z Wrocławia. Postanowiłem zrobić coś dla swojej BMW E91 i zacząć bardziej o nią dbać - dlatego się tutaj zarejestrowałem i od kilku dni każdy wieczór coś sobie czytam. Może kiedyś nadejdzie czas, że sam będę miał coś sensownego do napisania .
miazgat0r Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam wszystkich forumowiczów dbających o swoje wozidła Do tej pory używałem tescowych shitów od dziś biorę się na poważnie za swoje audi, myśle że z waszą pomocą jeszcze bardziej będę zmotywowany
pawelko89 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam wszystkich. Zaczynam dopiero zabawę z kosmetykami samochodowymi i wiem że trafiłem na dobre forum
zybi633 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Witam wszystkich serdecznie na najlepszym forum detalingu aut
czaviar Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Witam szanowne Forum. Praktyczną zabawę z detailingiem zaczynam juz w przyszlym tygodniu, jestem nowy, ale "Wizyt: 52 Łączny czas wizyt Godzin: 42" i obiecuje nie zadawac zbędnych pytań
Demolka Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 To jeszcze ja, chociaż podglądam was tu już od dłuższego czasu, ujawniam się Dobry!
Ksiadz Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam grono forumowiczów! Już od jakiegoś czasu tu zaglądam i czytam, ale dopiero dzisiaj postanowiłem się zarejestrować. Zaczynam swoją przygodę z auto-detailingiem i mam nadzieję, że będzie ona udana Pozdrawiam!
allanhouston20 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam
wujot Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Dobry wieczór Po wnikliwej lekturze forum uznałem, że czas najwyższy się zarejestrować. Wątek Justyny o reaktywacji golfa II mnie urzekł wybitnie, sam właśnie taką maszynę posiadam (choć w nieco innej wersji i kolorze), i może kiedyś, kiedyś uda mi się go doprowadzić do podobnego stanu Pozdrawiam
lysaglaca Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam wszystkich jestem świeży i mam zamiar tu nauczyć się trochę o detalingu w razie problemów mam nadzieję na pomoc z Waszej doświadczonej strony. Kolorze mojego Leonidasie to czarny perła. Do mycia raczej będę używał myjni bezdotykowych ale z środkami pomocniczymi które zamierzam już niebawem kupić. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
matick7 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Cześć! Czas wakacji, więcej czasu wolnego więc postanowiłem zagłębić się w tajniki detalingu. Zabieram się do czytania. Pozdrawiam
andrew267 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam, od niedawna czytam to forum i postanowiłem także dołączyć do obszernego grona fanów auto-detailingu. Pozdrawiam, życząc samych sukcesów w upiększaniu naszych "pociech"
arkus1249 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Tobiusz Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam! Odkąd kupiłem auto wielokrotnie zaglądałem na to forum, żeby nauczyć się jak go nie krzywdzić Niestety 17 lat użytkowania zrobiło swoje więc po pierwsze trzeba ogarnąć rudą a później można zabrać się za wyciągnięcie blasku z czarnej perły pozdrawiam
chudy Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Cześć i czołem, już trochę podglądałem, sporo się nauczyłem, podziękowałem Nowickim za towar i teraz czas się przywitać i popisać nieco więcej
wodan Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Cześć, przywędrowałem sobie do Szanownego Grona z forum OCP celem nauczenia się dbania o swoje autko
Rekomendowane odpowiedzi