mitsu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam Wszystkich jako nowy użytkownik, troszeczkę już poczytałem forum, ale jeszcze mało więc będę czytał dalej, następnie kompletowanie kosmetyków i do dzieła....
teddyboys Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam, wszystkich fanów motoryzacji:)
Zwierzak Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Cześć wszystkim. Niespełna miesiąc temu wszedłem w posiadanie swojego pierwszego auta VW Golf V 1.6 FSI z 2004r. Od tej pory zacząłem interesować się wszystkim co może sprawić, żeby ten samochód po latach zpuszczania go przez poprzedniego właściciela odzyskał choć część swojego uroku. W ten sposób trafiłem na Wasze, a właściwie już na Nasze forum. Liczę, że w nauczę się jak należy dbać o swój pojazd. Pozdrawiam serdecznie
PerfectCarShine Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dzień dobry wszystkim
szymon22 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Czesc wszystkim, jestem nowy na forum i dopiero zaczynam prace z detalingiem samochodowym, mam nadzieje ze pojdzie mi dobrze Pozdrawiam
oskarr17 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Hej, jestem na forum nowy, będę śledził to forum
gawlik1985 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam was i pozdro dla wszystkich spragnionych
Grzegorz88 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam wszystkich, Grzegorz z Opola
NitroS Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Michał z okolic Krakowa się kłania, witam.
Danielusinek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam wszystkich miło mi gościć w waszym gronie
Neon330 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam serdecznie! Na forum trafiłem bo stałem się szczęśliwym posiadaczem e46 w pięknym czarnym kolorze. Lakier wymaga trochę pracy i mam nadzieję, że znajdę na tym forum odpowiedzi na moje pytania jak doprowadzić go do stanu satysfakcjonującego mnie i później jak utrzymać taki efekt jak najdłużej. Chętnie od razu przyjmę pomoc na PW i kogoś z mojej okolicy który w praktyce by mi pokazał jak to ugryźć. P.S. Tatuś ma Passata też czarnego więc myślę, że on też skorzysta na mojej wiedzy wyniesionej z tego forum. Pozdrawiam.
_mefju_ Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Witam Forum czytam już od dość dawna i w końcu postanowiłem zarejestrować się. Dzięki Waszej wiedzy skompletowałem niezbędny zestaw kosmetyków oraz nauczyłem się prawidłowej pielęgnacji samochodu. Efekt jest powalający. A lakier mam wymagający - czarna perła.
vs3210s3 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Witam wszystkich zapaleńców dbających o własne 4 kółka
grzmilek Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Siemanko wszystkim! Chyba nareszcie udalo mi sie znalesc konkretne forum o mojej nowej zajawce
ShiveR Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Witam, mam nadzieję że bedzie mi miło Was poznać
Colza Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Dziś zawitałem do Was z problemem, ale chyba zostanę na dłużej i w końcu zacznę dbać o auto
krisbe Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam wszystkich Trafiłem tu aby poradzić się w sprawie odnowienia lakieru w Punto jakie kupiłem.. Mam nadzieje, że szybko znajdę tu odpowiedź na dręczące mnie pytania
pietrusznik Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Myślę że wyszykujemy razem sporo aut pozdrawiam pietrusznik
cplsw Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dobrek w rączkę mf i docieramy lakierek.
wawraf Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Przypadkiem odkryłem to forum dzięki alfaholikom. Gdyby nie to forum do dzisiaj myślałbym, że mój lakier jest w całkiem niezłym stanie Tak więc mam zamiar zebrać wszystkie potrzrebne mi chemikalia i tekstylia a następie wziąć się za koręktę i porządną ochronę mojego lakieru. Mam nadzieję, że nie narobie żadnych szkód Rafał
Rekomendowane odpowiedzi