Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem posiadaczem Volvo S60 T5 oraz Hondy Accord. W planach jest Subaru Impreza WRX STI. ;) Mam nadzieję że otrzymam kilka porad odnośnie pielęgnacji samochodu :)

Opublikowano

witam

Po doprowadzeniu do porzadku auta od strony technicznej czas na wizualną

W miare zapału doszedłem do wniosku że brakuje mi wiedzy w tm temacie

,który dzięki wiedzy z forum jest bardziej zaawansowany niz mozna

by się tego spodziewać. No i zaraziłem sie .

Pozdrawiam wszystkich detailerów

Opublikowano

Hej,

No to mam nowe hobby:). O samochody zawsze dbałem i dbam. Ale po trafieniu na to forum zrozumiałem, że pomiędzy "dbaniem" a dbaniem - różnica jest, jak między krzesłem, a krzesłem elektrycznym :shock:

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,

Nazywam sie Łukasz i od jakiegoś czasu detaling stał sie moim nowym hobby,

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Cześć wszystkim, jestem Igor :). Od zawsze lubiłem dbać o auto, ale mam nadzieję że po dłuższym zaaklimatyzowaniu na forum "moje dbanie o auto" wejdzie na wyższy level :). Pozdro :)

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu przeglądam forum. W końcu postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieję, że forum pomoże mi w wyborze odpowiednich technik oraz środków do pielęgnacji auta.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam :)

Zajmuje się wyciąganiem wgnieceń bez lakierowania i postanowiłem rozszerzyć działalność o kosmetykę aut. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy. Planuje zakup polerki i reszty potrzebnych rzeczy i próbować sił w detailingu :)

Opublikowano

Witam wszystkich :D Dbam o swoje autko co nie oznacza, że jestem nienormalny. Ponieważ ostatnio jakiś sk....l zarysował mi autko odwiedziłem te forum, aby poczytać jak usunąć moje rysy i całe szczęście, że tu trafiłem, bo jest bardzo dużo fajnych wpisów i rad. Czytanie uzależnia bo właśnie czekam na paczkę z zestawem kosmetyków, wosku itp.

Opublikowano

Witam wszystkich :D Dbam o swoje autko co nie oznacza, że jestem nienormalny. Ponieważ ostatnio jakiś sk....l zarysował mi autko odwiedziłem te forum, aby poczytać jak usunąć moje rysy i całe szczęście, że tu trafiłem, bo jest bardzo dużo fajnych wpisów i rad. Czytanie uzależnia bo właśnie czekam na paczkę z zestawem kosmetyków, wosku itp.

Opublikowano

Siema :) Znalazłem forum szukając porad nt. lakierowania. Mam Hondę Civic 5 generacji w "kupe". W najbliższym czasie będę malował plastiki w środku na czarno i ogarniał blachę ;)

Opublikowano

Witam, chce pogłębiać wiedzę na temat detalingu . Ogólnie dbam aby mój samochód był zadbany i czysty lecz czasem brakuje na to wolnego czasu lub dziewczyna jeczy że za mało jej czasu poświęcam...

Opublikowano

Dzień-do-Bry :-)

Postanowiłem troszkę zadbać o swoje 4 kółka i tak trafiłem na forum:)

Od jakoś czasu czytam,a teraz chce też popisać :-)

Opublikowano

witam wszystkich:) od 3ech lat jade na kosmetykach meguiars:) glinkowanie woskowanie polerowanie nie jest mi obce :)