woytek13 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Witam wszystkich, po wielu dniach czytania forum czas się zabrać za czynne uczestnictwo w jego życiu! Hej!
kamil1114 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Witajcie ,mam na imię Kamil i powoli odkrywam sztukę detailingu
nevada Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 To i ja się grzecznie przywitam, dobry wieczór wszystkim :-)
jhosef Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Żuczek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Przeglądam to forum już od prawie roku, niskie ukłony dla waszej wiedzy, zaangażowania w naukę nowych forumowiczów. Wielkie WOW.
Enagem Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Witam wszystkich serdecznie. Raczej nie mam ambicji "detajlingowych" ale lubię mieć czyste auto i zachowane w dobrej kondycji wizualnej i technicznej. Obecne ,moje auto jest w kolorze białym perłowym.Lakier ten wygląda dobrze tylko idealnie czysty,więc szukam kosmetyków które mogą ułatwić utrzymanie czystości auta. Liczę,że dzięki Waszej pomocy i zasobom forum uzyskam potrzebne informacje.
Plati Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Siemka Przybyłem tutaj aby znaleźć jakieś podstawowe informacje/rady o pielęgnowaniu samochodu.
Ferrari Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczów:) Chce zaczac zabawe z detailing-giem samochodowym mając nadzieje że znajdę Tu informacje jak i rady o pięlegnowaniu samochodu.
zielin Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Dowiedziałem się o tym forum od znajomego, przyszedłem trochę poczytać, powiększyć swoją wiedzę
Future Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow ! Od zawsze podobaly mi sie auta w ktorych moglem sie przegladac jak w lustrze, niezaleznie gdzie je spotkalem i jakie bylo to auto. Od Kiedy kupilem mojego Neona i doprowadzam go do idealnego stanu mechanicznego chce wyciagnac z niego jak najlepszy wygląd zewnetrzny. Na poczatku chcialem kupic Turtlewax, lecz gdy troche poczytalem forum jako gosc postanowilem rozwalic skarbonke i siegnac glebiej do portfela by kupic porzadne kosmetyki do auta. Teraz z kazdym dniem poglebiam swoja wiedze i coraz bardziej sie zarazam detailingiem. Dziekuje wam za tak ogromna ilosc wiedzy ! Pozdrawiam !
lja111 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Witam wszytkich i ciesze sie ze bede mogl sie czegos dowiedziec pozdrawiam
saabeusz Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 czołem! zapewne jak większość, pragnę wiedzy
Killaz Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Witam wszystkich, przyszedłem tutaj bo chcę kupić rondel do gotowania rosołu.
Rekomendowane odpowiedzi