Lkocurek Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Cześc Lukasz z Bierunia Starego , właśnie sie zarejestrowalem i zaczynam zgłebiac tajniki "pucowania " swojego autka.
ManiekRS Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Witajcie Forum czytam już od dłuższego czasu ale dopiero teraz zebrałem się na odwagę żeby cokolwiek napisać
jankess Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Witam wszystkich Forum przeglądam od jakiegoś czasu, więc w końcu postanowiłem się zarejestrować Swoją drobną przygodę z detailingiem zacząłem od niedawna Maszyny póki co boję się jak ognia, za to siłą własnych rąk staram się utrzymać swoje wozidło w nienagannym stanie
obcy1234 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 witam, musze w koncu zadbać o swój samochodzik
zawiszaM Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 witam ,wlasnie dolaczylem do Waszego grona, mam na imie Marcin , zalozylem konto bo potrzebuje porad co do mycia i pielegnacji lakieru.
grzechalm Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Witam, odwiedzalem forum od okolo tygodnia w poszukiwaniu odkurzacza pioracego, ktorego za pomoca forum chce kupic:) Poza tym mam za soba pierwsze amatorskie polerki mechaniczne i pranie wnetrz puzzim 100:) pielegnacja auta bardzo mnie pochlania:)
hunter Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Witam serdecznie użytkowników forum. Jestem hunter z podlasia i z miłą chęcią skorzystam z waszych rad i dużego doświadczenia. Sam gdy tylko będę mógł też podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam!
larm Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Witam Od kilku miesięcy czytam forum, zatem przygotowanie teoretyczne już jakieś wyrobione jest. Podstawowe kosmetyki i sprzęt zakupiony i wypróbowany... powoli czas zmierzyć się z pierwszą korektą Powiadają, że strach ma duże oczy.... miejmy nadzieję. Na forum nie widzę nikogo z Leszna (wlkp.) lub bliskich okolic. Jeżeli ktoś się znajdzie z doświadczeniem (by pomóc) lub bez (mogę pomóc na ile już potrafie) to zapraszam. Podrawiam
Waldek100581 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 witam, zawsze lubiłem jak auto było czyste,umyte,zwracałem uwage na detale w aucie jescze w czasach gdy nie znałem terminu "detaling" Od pewnego czasu zajmuje sie okazjonalnie odświeżaniem lakieru,polerowaniem maszynowym,ogólnie kosmetyką,detalingiem
dude88pl Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Cześć wszystkim! Jestem Tomek i myślę że mi pomożecie przywrócić dawny blask mojemu autku!!!
Elektryczek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Witam wszystkich mam na imię Grzesiek. Zabieram się właśnie za renowację 126p który stał u dziadka w stodole kilka lat . Trzymajcie kciuki
Dibcio Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Witam. Mam na imię Damian. Posiadam VW Passata B4 z 1996roku (ciemny bordo). Zamierzam odświeżyć lakier w tym autku więc napewno będę szczegółowo przeglądał tematykę tego forum.
Smolus Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Witam nazywam sie Dawid i jestem idota na punkcie dbania o samochod smigam golfem 4 98rok jak na ten rok wyglada dobrze lecz zaczynaja sie male problemy z rdza z ktorymi ostro walcze noi trzeba zaczac wkoncu dbac o jego lakier:) mam nadzieje ze uzyskam tutaj stosunkowa pomoc poniewaz musze sie troche doszkolic w tyc sprawach pozdrawiam.
arro Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Witam mam na imię Arek i bardzo się ciesze że trafiłem na to forum. Widzę że znajdę tutaj mnóstwo informacji. Pozdrawiam Wszystkich
Blase Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Witam Kiedyś rodzice dali mi na imię Błażej i tak mi zostało... Wiem, że dużo mogę się tu dowiedzieć i dlatego założyłem konto, a może i uda mi się komuś coś pomóc. Pozdrawiam
Mateusz LKR Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Witam Wszystkich! Miłośnik i wielki fan Volvo! Obecnie S80 D5 detaling nie jest mi obcy ,ale nigdy nie wtajemniczałem się aż tak bardzo ,ale czas najwyższy to zmienić. Pozdrawiam!
maran11 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Witam serdecznie, Forum przeglądam już jakiś dłuższy czas, jest tutaj bardzo dużo cennych informacji. Postanowiłem dołączyć i zarejestrować się Posiadam Lexusa IS200 Sportcross w szampańskim metallicu i mam zamiar w końcu znaleźć czas, żeby popracować trochę przy nim. Pozdrawiam!
Badej Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Witam wszystkich Na forum jestem zarejestrowany od jakiegoś czasu, ale zawsze jakoś nie było po drodze do tego tematu, czas to zmienić
Rekomendowane odpowiedzi