Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich :good: pamiętam jak pastowałem kiedyś Fiata 125p pastą AUTOMAX potem weszła na rynek pasta TEMPO lżej nią się pracowało a teraz to jest zabawa i choroba nieuleczalna :ad:

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Z góry dziękuję za możliwość korzystania z ogromnej bazy profesjonalnych informacji na temat detalingu :-]

Opublikowano

Witam i ja.

Nazywam się Maciej. Forum studiuję już od dłuższego czasu ale się nie przywitałem. Tak więc nadrabiam . Cześć wszystkim

Opublikowano

Siema, witam pozytywnie zakręconych. W tematyce AD dopiero "raczkuje", w myjnie ręczną się bawiłem, ale teraz powracam z nią i dodaję Auto Detailing :acute: Pozdrawiam

Opublikowano

Czesc wszystkim :) Nadszedl czas zeby zadbac o samochody wiec zawitalem :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Sledze forum od dobrego roku ale dzis postanowilem sie zarejestrowac i przywitac ;) i to wlasnie czynie. Dzieki Wam na nowo zdefiniowalem wet look na moim aucie a i licze ze w przyszlosci uda sie zrobic jeszcze wiecej ;)

Opublikowano

Witajcie,

od niedawna bardzo interesuje mnie temat detalingu więc postanowiłem tutaj zawitać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam! :) W myśl niepisanej zasady "łajba jest wizytówka kapitana" przyszedł czas na przyglądniecie się autku z tej strony w bardziej niż laicki sposób :) Pozdrawiam fanów detailingu i obecnych tu znawców tematu!

Opublikowano

Witam Szanowne Grono i liczę na wyrozumiałość z Waszej strony, gdyż mam niewielkie pojęcie na temat kosmetyki samochodowej.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za ewentualną pomoc.

Opublikowano

Cześć ;-) Zarejestrowałem się, ponieważ jestem pełen podziwu dla wiedzy i pasji użytkowników tego forum. Szybko zaraża ten autodetailingowy wirus!