ArkadiusO Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczów Od dłuższego czasu przeglądam różne tematy na tym forum no i w końcu zdecydowałem się zarejestrować. Dzięki wiedzy tu zawartej mam nadzieję odnowić z użyciem kilka samochodów znajdujących się w mojej rodzinie. Pozdrawiam, Arek
Słonik Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Witam serdecznie. Zagladam tutaj od dawna ale dopiero teraz sie zarejestrowalem bo w koncu trzeba cos napisac
bodi7 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczów - pasjonatów auto detailingu
kobart Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Witajcie, śledzę forum już od dłuższego czasu ale swoją przygodę z detailingiem dopiero zaczynam wobec tego mam nadzieję, że będziecie pomocni forumowicze
enduroboj Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Z góry dziękuje za możliwość korzystania z ogromnej bazy profesjonalnych informacji na temat detalingu
slavko83 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Witam wszystkich. Mam nadzieję że uzyskam tu parę porad co do pielęgnacji pocisku jak i być może za jakiś czas ja również będę mógł jakoś pomóc
czarnyturek Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Witam Wszystkich! Oglądam już tak od kilku dni Wasze forum i dojrzałem do odnotowania się w rejestrze Fajnie, że jest "kilku pomyleńców" na tym świecie
CarDetailer Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Dzień dobry wszystkim forumowiczom.
Kriss A4 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Witam wszystkich! Przywiało mnie z forum A4 i zaczynam nowe bezpieczne dla zdrowia hobby Moje autko to Audi A4 B5 w głębokim czarnym kolorze, który zostawia wiele do życzenia Ale zajmiemy się tym
Jenkins89 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Witam, stoję przed zakupem sprzętu do czyszczenia bardziej uniwersalnego. Dostałem polecenie od znajomego na to forum.
Rekomendowane odpowiedzi