Popo Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Witam! Na razie tylko czytam Wasze forum i jestem w szoku, że tyle informacji jest tu zgromadzone, a wiedza użytkowników mnie zawstydza. Jeszcze minie trochę czasu zanim przeczytam to co chcę i napiszę kolejnego posta. Może wtedy odważę się wrzucić jakieś zdjęcia mojej amatorskiej pracy :-). Pozdrawiam
Krystian2911 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Witam wszystkich miłośników czterech kółek i pozdrawiam z Dobroszyc. Mam na imię Krystian z zawodu jestem mechanikiem, obecnie pracuje jako lakiernik w serwisie Renault, jestem posiadaczem Renault Espace IV i Mercedesa w 124 Kombi, bakcyla do detalingu załapałem w pracy, obecnie zaczynam próbować sił u siebie więc warto wiedzieć jak najwięciej w tym kierunku.
CichaczTM Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Czesc wszystkim dbajacych o swoje autka Wszedlem zobaczylem i jestem zadowolony Jeszcze nie mam swojego autka ale ojciec posiada, nie zmienia to faktu ze trzeba dbac jak o wlasne . Pracuje na myjni samochodowej ale nie swojej niestety. I nie jestem wstanie zrobic nawet 30% tego z autem przy myciu masowym i tymi srodkami ktore sa dostepne na myjni przy tym co zobaczylem tu. Biore sie wiec za lekture i lekcje co z czym po co i dlaczego. Pozdrawiam
maquser Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Witam i pozdrawiam wszystkich entuzjastów czystości.
Fifi. Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Witam Hania czeka aż się za nią wezmę
FallChildren Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Witam! Z forum korzystam już od jakiegoś czasu choć sporadycznie, wreszcie nadeszła pora na dołączenie do grona
ksssepa Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Powitać szanowne grono zagorzałych detalingowców raczkuję dopiero w tej kwestii, ale jak to mówią nie od razu Rzym zbudowano, do dzieła !
daniel911 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Witam serdecznie wszystkich fanów detalingu:) Forum przeglądam od jakiegoś czasu ale dopiero niedawno postanowiłem się zarejestrować.
kuba20227 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Witam wszystkich Przeglądam forum i mam zamiar nie długo porządnie wyczyścić auto Opla Zafirę Pozdrawiam
bmd Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Witam, mam na imię Bartek i planuję doprowadzić powłokę lakierniczą swojego samochodu do perfekcyjnego stanu. To forum to ogromna skarbnica użytecznej wiedzy, nie zajmuje się tematyką detailingu zawodowo, więc wszelkie uwagi profesjonalistów bardzo mi pomogą. Pozdrawiam, Bartek
KrzysztofB Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Witam serdecznie, Wertując internet znalazłem tą skarbnicę wiedzy. Dzięki za taki ogrom informacji, jestem pod wrażeniem prac osób z tego forum.
misza123 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 witam uzytkowinikow forum. do tej pory myslalem ze mycie bezdotykowe i nalozenie wosku raz na jakis czas wystarcza... przegaladajac to forum wiem jak bardzo sie mylilem
Goldenboy Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Witam, na forum zaglądam już od jakiegoś czasu, czerpiąc bezcenną wiedzę z doświadczenia innych użytkowników. Nadszedł czas, by iść o krok dalej.
prokos Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Ta strona to skarbnica wiedzy dla nas i naszych pojazdów. Wielkie dzięki wszystkim redagującym to forum. Pozdrawiam Darek
MateoMK Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Jestem nowy więc zaczynam od pierwszego działu i postu. Witam wszystkich. Dziękuje założycielom za założenie strony z której można wiele nauczyć. Pozdrawiam wszystkich maniaków. Mateusz
golden0282 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Witam, na forum zaglądam już od jakiegoś czasu, czerpiąc bezcenną wiedzę z doświadczenia innych użytkowników. Nadszedł czas, by iść o krok dalej. Witaj na forum , a swoją drogą fajny nick wybrałeś
Rekomendowane odpowiedzi