Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam się Michał, piszę do Was z Lublina, zaczynam moją przygodę z detailingiem, a pacjent to Saab 9-5 Aero :)

Opublikowano

Witam

zrejestrowalem sie zeby sprobowac odswiezyc swoje auto, ktore kupilem mocno zapuszczone. Mam nadzieje ze czesc najpilniejszych rzeczy uda mi sie zrobic we wlasnym zakresie, bo nie mam zaufania do lokalnych "specjalistow". A zakladu z prawdziwego zdarzenia niestety nie znam gdyż niedawno zmienilem miejsce zamieszkania. A jak cos mi sie nie uda to pretensje bede mogl miec tylko do siebie samego :)

Opublikowano

Witam. Nazywam się grzegorz. Zaczynam zabawę z kosmetyką aut. Mam nadzieje że dowiem się kilku ciekawych porad i maszyn/urządzeń do czyszczenia :) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przeglądam forum i chłonę wiedzę jaka jest zawarta na jego stronach. Czeka na mnie moje autko.

Ponieważ z zewnątrz jest jako tako ogarnięte( dzięki poradom jakie tu przeczytałem ) pozostało mi wnętrze oraz komora silnika.

Opublikowano

Witam wszystkich. Mimo, iż mam 15 lat kocham samochody i z forum korzystam od dłuższego czasu. Znalezione porady napewno pomogą mi w pracy nad pojazdami.

Opublikowano

Witam serdecznie. Mam na imię Mikołaj, mieszkam w Trójmieście. Ostatnio bardzo zainteresowałem się detalingiem ze względu na to, że przyszło mi stanąć mi przed wyborem lakierowania mojego auta lub próby ratowania oryginalnego lakieru, który wydaje się być jeszcze do odratowania.

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Witam,

śledzę forum już dłuższy czas i pragnę wszystkich przywitać. Nie przypuszczałem, że załapię aż takiego bakcyla :D ale to mnie bardzo wciągnęło, więc liczę na miłą współpracę. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam was :)

Jestem z Warszawy mam 24 lata i od pewnego czasu jestem właścicielem Mazdy 323f ba w kolorze granat :P

Opublikowano

Witajcie :)

Mam 22 lata, pedantem jeżeli chodzi o samochód zacząłem być od momentu kupna Hondy Prelude, która okazała się być w niewiarygodnie świetnym stanie. Była bardzo zadbana i postanowiłem, że będę ją już zawsze utrzymywał w tym stanie.

Opublikowano

Witam wszystkich,

Michał, 25 lat zamieszkuje Zielona Góra oraz dość często Wrocław.

Wirus zwany detailingiem długo u mnie dojrzewał, ale jak się już zadomowił, to na długo.

Zaczęło się od pieszczenia mojej pierwszej miłości którą była e46. A mianowicie od czasu kiedy położyłem na niej pierwszą warstwę wosku ;)

Wprawne oczy zauważą że zrobiłem z tego również temat zawodowy.

Wciąż się uczę i liczę na wiele ciekawych informacji. Wiele tematów już jest w kolejce w zakładkach i będzie to lektura na obiady i wieczorny relaks.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie ;) Sławek z tej strony , wiek 23 lata :-] Moje auto to Fiat Stilo Schumacher 1.9 JTDm ! Kolor Ferrari Rosso Corsa ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Hejka

Mam klasyka w postaci EVO 5 i mam zamiar o niego dbać najlepiej jak tylko będę w stanie :)