Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. W styczniu zmieniłem samochód, niestety ma zaniedbany wygląd. Ale dzisiaj przyszedł mój pierwszy zestaw do pielęgnacji więc zamierzam coś z tym zrobić :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, od długiego czasu byłem użytkownikiem tylko 'przeglądającym', ale postanowiłem, że czas już chyba zacząć się udzielać samemu.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dzień dobry,

idzie wiosna - czas posprzątać. Wraz z kupnem nowej fury postanowiłem dbać o nią lepiej niż o poprzednika, znalazłem to forum no i czytam i się uczę. Powoli kupuję i próbuję różne cudeńka polecane przez Was, mam nadzieję że w razie potrzeby sobie pomożemy ;)

Opublikowano

Witam maniaków połysku!odkąd znalazłem to forum !dotarło do mnie ze robię straszna krzywdę mojemu lakierowi! więc dołączam do was ! mam nadzieje ze mnie jeszcze tutaj dużo nauczycie! pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie z Łęcznej pod Lublinem. Znalazłam się tu dzięki pewnej osobie, która zaszczepiła we mnie zainteresowanie się dbaniem o samochód ... ale w prawidłowy do tego naprawdę efektowny sposób. Dziś miałam wiele przyjemności robić koledze koła choć z fachowego punktu widzenia... to była tylko namiastka.

Opublikowano

Witam

Licze, ze znajde tu duzo ciekawych informacji.

Tak, wiem, brak polskich znakow - coz, taka mam klawiature w pracy.

pozdrawiam

Tomek

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników wielogodzinnego dopieszczania swoich autek :) właśnie załapałem bakcyla deatalingu i intensywnie chłone forumową wiedze.

pzdr

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Jestem zaszczycony, że będę mógł uczyć się od najlepszych.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Jako początkujący fan detailingu muszę wchłonąć wiedzę jaka jest tutaj zawarta. Czekają na mnie VAN i SUV. Trzymajcie kciuki :)