Bisqp Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. W styczniu zmieniłem samochód, niestety ma zaniedbany wygląd. Ale dzisiaj przyszedł mój pierwszy zestaw do pielęgnacji więc zamierzam coś z tym zrobić Pozdrawiam
kolcubuch Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam, od długiego czasu byłem użytkownikiem tylko 'przeglądającym', ale postanowiłem, że czas już chyba zacząć się udzielać samemu. Pozdrawiam
ths84 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam i pozdrawiam wszystkich
Bukshine Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Czas brać się za porządki
zubrzyk Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dzień dobry, idzie wiosna - czas posprzątać. Wraz z kupnem nowej fury postanowiłem dbać o nią lepiej niż o poprzednika, znalazłem to forum no i czytam i się uczę. Powoli kupuję i próbuję różne cudeńka polecane przez Was, mam nadzieję że w razie potrzeby sobie pomożemy
majkelek84 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich przyszłą wiosna czas ogarnąć moje zabawki
wrona_86 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam maniaków połysku!odkąd znalazłem to forum !dotarło do mnie ze robię straszna krzywdę mojemu lakierowi! więc dołączam do was ! mam nadzieje ze mnie jeszcze tutaj dużo nauczycie! pozdrawiam
wari87 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam, wszystkich mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo ciekawych informacji. Pozdrawiam
adamplock Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam po 62 godzinach na forum )
provayder Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że dzięki forum poszerzę swoją wiedzę na temat pielęgnacji swojego auta. pozdrawiam
zUlalbn Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam serdecznie z Łęcznej pod Lublinem. Znalazłam się tu dzięki pewnej osobie, która zaszczepiła we mnie zainteresowanie się dbaniem o samochód ... ale w prawidłowy do tego naprawdę efektowny sposób. Dziś miałam wiele przyjemności robić koledze koła choć z fachowego punktu widzenia... to była tylko namiastka.
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witamy serdecznie
lanos1781 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Witam wszystkim,licze,ze duzo sie tutaj dowiem-gdyz detailing mnie wciagnal:)
tomixy Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Witam Licze, ze znajde tu duzo ciekawych informacji. Tak, wiem, brak polskich znakow - coz, taka mam klawiature w pracy. pozdrawiam Tomek
Sandro Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Witam wszystkich miłośników wielogodzinnego dopieszczania swoich autek właśnie załapałem bakcyla deatalingu i intensywnie chłone forumową wiedze. pzdr
Ceres Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Witam wszystkich serdecznie. Jestem zaszczycony, że będę mógł uczyć się od najlepszych. Pozdrawiam.
judostyle Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Witam. Jako początkujący fan detailingu muszę wchłonąć wiedzę jaka jest tutaj zawarta. Czekają na mnie VAN i SUV. Trzymajcie kciuki
Rekomendowane odpowiedzi