konrad291 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witam Od dłuższego czasu przeglądam forum więc nadszedł czas by w końcu się zarejestrować.
hunterzmc Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Hej wszystkim ! Szczegolnie pozdrawiam Hondo-maniaków
benek107 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Witam Wszystkich a w szczególności posiadaczy samochodów marki Volvo Forum bardzo potężne i bardzo obfite w informacje. Aż głowa boli od takiej ilości informacji
R4DZ1U Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 ja i moje toledo witamy serdecznie forumowiczów mam nadzieje, że informacje tu zawarte będą nam pomocne, jak i możemy na waszą pomoc liczyć
orh Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Witam wszystkie zakręconych Swoją pasją .... Będzę walczył ze swoim VW w kolorze LA7W, pozdrawiam Filip
ANB Karol Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Witamy nowe grono chcących dbać o auto
charlie1986 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Witajcie serdecznie Wszyscy, nazywam się jacek i chcialem się przywitać...
maczar Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Cześć! Przygodę z detailingiem dopiero zaczynam, uczę się, czytam, patrzę...
adam406peugeot Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Witam wszystkich, zaczynam dopiero temat detalingu, dlatego też codziennie w miarę możliwości przeglądam forum KA
Drza Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Witam. Własnie zakupiłem nowe autko i studiuję dokładnie forum. Mam już plan co zakupić, ale jeszcze kilka rzeczy jest do omówienia Super forum
Mario56 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Witam. Dołączyłem do forum ponieważ chcę poszerzyc swoją wiedzę na temat detailingu auta ponieważ lubię miec ogarnięte auto. Pozdrawiam.
.Łukasz Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Początkujący auto detailer wita doświadczonych kolegów
valdermus Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Witam, właśnie zakupiłem moje pierwsze autko i chcę się troszkę więcej dowiedzieć o pielęgnacji
bUrn Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Witam wszystkich! Konto mam od dawna, ale dopiero teraz mam zamiar coś się czasem udzielać
Scrappy Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Witam! Od dawna śledzę forum, a głównie dział "Pokaż swój blask" gdzie podziwiam co ludzie potrafią robić z autem Myślę że znajdę tu pomoc na pytania dotyczące
Rekomendowane odpowiedzi