AvantWolf Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Cześć. Po dość długim przeglądaniu działu Pokaż swój blask postanowiłem się przywitać: Cześć wszystkim. Car Detailingiem interesuje się od ponad roku. Setki filmów, zdjęć, tematów. Przyszedł czas na rozwijanie swoich pasji!
Paw3l Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam wszystkich! Już parę ładnych godzin na lekturze forum spędziłem I nie mogę się doczekać wiosennego
mihau2104 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam, mam na imię Michał, od roku pracuje na myjni ręcznej. Mam nadzieję, ze dzięki forum jeszcze bardziej udoskonalę się w pracy nad autami
adamek69 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam wszystkich i pozdrawiam.Mam nadzieję,że nabiorę dużo doświadczenia z tego forum.
cguurek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam, jestem posiadaczem czarnego audi A3 które chcę żeby błyszczało myślę że dzięki użytkownikom tego forum nie będzie dla mnie to takie trudne. pozdrawiam
NATAX Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Witajcie jestem KUBA i bawię sie w czyszczenie aut tapicerka itp pozdrawiam
Matka Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Karol, interesuję się mechaniką pojazdową oraz pielęgnacją aut. Siedząc na forum zarwałem już wiele nocek, nadszedł jednak czas wyjść z ukrycia, aby móc pochwalić się efektami prac i wymieniać doświadczeniem z innymi forumowiczami. Pozdrawiam
vide84 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam wszytkich serdecznie. Mam na imię Szymon. Dopiero zaczynam czytać, zbierać informacje, a i pewnie w niedługim czasie dbać porządnie o swój samochodzik. Przeglądając forum jako gość tematyka pielęgnacji auta zaczęłą mnie tal wciągać, że postanowiłem się zarejestrować. Są tutaj wszytskie niezbędne informacje potrzebne do rozpoczęcia swojej przygody z profesjonalnym dbaniem o samochód, choć lektura przedemną jeszcze bardzo długa.
d_ploskonka2010 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam.. korzystam z tego forum juz dlugo ale postanowilem sie dopiero teraz zalogowac.... super forum i duzo mi pomoglo.... pozdro
_wolverine_ Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam wszystkich serdecznie Mam na Imie Jarek i mam zamiar doprowadzić moją prelude IV gen do ideału jest czarna perła szybka i nietuzinkowa ale ładnie ywgląda tylko po myciu chciałbym żeby zawsze wyglądała jak z mojego zdjęcia bo na codzień jest bardziej szara http://i11.photobucket.com/albums/a186/ ... 1/p3-1.jpg [ Dodano: 25 Luty 2013, 16:50 ] [ Dodano: 25 Luty 2013, 16:50 ]
Darek_JFK Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam wariatów na punkcie detalingu , może ja tez sie zarażę tą pasją..
mateusz455 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam wszystkich maniaków błyszczących samochodów. Facet powinien mieć dwie rzeczy zawsze czyste: samochód i buty
Rekomendowane odpowiedzi