Marcino Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam, mam na imię Marcin, jako ze kupiłem nowy samochód wypadałoby o niego lepiej zadbać żeby sięe porządnie prezentował przede wszystkim o skórzaną tapicerkę która jest do ogarnięcia w pierwszej kolejności.
biduin Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam. Jestem Piotrek i chce zająć się kosmetyką samochodową na nieco wyższym poziomie i mam nadzieję że dzięki forum uzyskam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam
MOLO_WOT Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Siemanko mam na imię Łukasz, pierwsze kroki w detailingu stawiałem w czasach kiedy to słowo jeszcze nie było używane człowiek uczy sie cale zycie wiec mam nadzieje skorzystac z wielu porad a byc moze tez ich udzielic jesli bede w stanie link do moich działan w profilu pozdrawiam
redpoint33 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam wszytkich miłośników zadbanych aut, forum przeglądam od jakiegoś czasu, ale dopiero dziś zdecydowałem się zarejestrować
davin Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam forumowiczów , Na forum trafilem z pomocą kolegi, myslalem, że dbam o swoje maszynki... ale po przeczytaniu paru wątków - opadła mi kopara... Postanowiłem "urozmaicic" swoją wiedzę nt : srodków i sposobów "dbania" o 4 i 2 kólka. Pozdrawiam Tomek
Grzes Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam wszystkich Zarejestrowałem się na tym forum aby skorzystać z wiedzy doświadczonych osób zajmujących się detailingiem i móc skorzystać z tej wiedzy przy moim autku. Jestem pewien, że będę zadowolony korzystając z Waszych porad Jak już nabiorę odrobiny doświadczenia chętnie się swoją wiedzą podzielę. Pozdrawiam Grzesiek
dejvo Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Hejka. Forum czytam już dłuższy czas, ale dopiero teraz znalazłem chwilkę by dołączyć do Was.
marekr Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam Forum przeglądam od dłuższego czasu i próbuje zgłebić wiedzę w temacie autodetailingu. Niebawem pierwsze detailingowe zakupy i czas zacząc pielęgnować odrestaurowanego klasyka Pozdrawiam Marek
Zylka23oln Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam Jak wielu forum przeglądam już od dawna, kilka aut już zrobiłem, forum bardzo się przydało Czas wnieść coś od siebie Pozdro!
slawekradosz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam i pozdrawiam wszystkich. Szczerze mówiąc to dopiero na Citroenowym forum doczytałem, że jest coś takiego jak Detailing a dodatkowo zainspirował mnie pavlik ze swoja Cytrynką - i przy pomocy was i tego forum będę próbował powalczyć z moimi gablotami. Mam jeszcze oprócz czteroletniego srebrnego C4 GP srebrną 13 letnią Alfę 156 i ją też zamierzam trochę wizualnie podrasować - zobaczymy - kończy się zima zbieram powoli chemię i akcesoria, niestety nie mam garażu więc nie wiem co z tego wyjdzie, ale zobaczymy
impex Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam, od dluzszego czasu przegladam forum, ale dopiero niedawno zaszla potrzeba aby sie zarejestrowac.Pozdrawiam wszystkich.
protege Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam wszystkich ! Od zawsze lubiłem dbać o swoje autka,ale od jakiegoś czasu na poważnie .Im nowszy samochód posiadam tym bardziej serio podchodzę do detailingu.Forum przeglądam od niedawna a usłyszałem o nim na innym forum motoryzacyjnym (mazdaspeed.pl).Wasze działania pokazane na tym forum mobilizują mnie jeszcze bardziej do traktowania tego hobby na poważnie.Serdecznie pozdrawiam- Łukasz
filippo86 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam, od jakiegoś czasu przeglądam to forum i co wchodzę to jestem zafascynowany pasją jaką wkładacie w pielęgnowanie ... wszystkiego co tylko możliwe ;p Generalnie forum jest bardzo motywujące do działań w swoim własnym aucie. ;d pozdrawiam - Filip
konokrad Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam mam na imię Artur, "detalingiem" interesuje się od dawna, niestety zajmuję sie tym typowo amatorsko i domowymi sposobami, ale mam zamiar się poprawić i zacząć podchodzić do sprawy profesjonalniej.
rexx Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Rafał, obserwuję forum od bardzo bardzo dawna, zarejestrowałem się aby uzyskać porady od kilku forumowiczów którzy mają takie samo auto jak moje Pozdrawiam!
dawid7737 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam mam na imię Dawid ,posiadam autko VW Golf 4 (1999 rok) i szukałem dobrego forum na którym dowiem się jak odnowić przede wszystkim lakier ,ale również wnętrze i komorę silnika wyczyścić Także myślę że dobrze trafiłem
MaroLBN Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Cześć Wszystkim!! Śledzę Forum od tamtego roku, więc czas się wkońcu zarejestrować Pozdrawiam!
piotroquai Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam wszystkich Tematem detailingu interesuję sie już od kilku lat, jak narazie nie mam zbyt dużego doświadczenia. Mam nadzieję że dzięki forum uda mi sie rozwinąć moje umiejętności Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi