mayday13 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam Kiedy Ja to wszystko przeczytam?
custom Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam dołączam do grona pasjonatów ...
sebek88ska Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam,jak wiekszosc tu osob zostalem zarazony tym Virusem auto detalingu. Zdobylem na tym Forum duzo cennych informacji i poszerzylem moja wiedze w temacie Auto Detaling. Pozdrawiam:)
KASA Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam Wszystkich, na imię mam Tomek. Jako, że otrzymałem samochód służbowy chciałbym zacząć dbać o wygląd swojego auta prywatnego jakim jest BMW E46 2003 r. Forum śledzę już od jakiegoś czasu, ale w końcu trzeba było się zarejestrować Pozdrawiam!
Jaca KSI Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Posiadam ibize 6l ATD . Pozdrawiam!
88vito88 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam, kolejny początkujący pasjonat autodetailingu;) pozdrawiam
Jarek24 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam wszystkich, jak widać mam na imię Jarek od dłuższego czasu czytam forum, ale dopiero dziś nadszedł ten dzień na powitanie. Mam nadzieje że niedługo będę mógł przedstawić moją Vectrę w PSB
TomekM Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Najwyższy czas się przywitać Witam wszystkich!
DawidMilan Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich pasjonatów czystych samochodów
sopelbmw Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam gorąco "czyścioszków"
rewadres Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam. Zaczynam własną działalność z lakiernictwem samochodowym i kosmetyką. To forum do kopalnia cennej wiedzy przydatnej w codziennej pracy z autkami. Pozdrawiam
alberto Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam, nazywam się Albert i jestem z okolic Zakopanego. Jestem studentem ratownictwa medycznego. Autodetalling nie jest mi zupełnie obcy ale również nie super znany, codziennie pracuje z samochodami. Myślę, że dzięki Waszej pomocy poznam lepiej tą sztukę i bede się coraz lepiej doskonalił. Posiadam Mercedesa z serii W124 coupe CE300. Moje oczko w głowie. Pozdrawiam.
KHOT Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Hej. Na razie pozostaję biernym oglądaczem, ale mała górka gratów rośnie na szafie i tylko czeka na swoją kolej na wiosnę kiedy będzie można w końcu ogarnąć samochód po zimie.
Pajk Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam wszystkich! Od pewnego czasu śledzę to forum kompletując informacje (na razie "na sucho" ).
stachoolek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Cześć wszystkim! Nazywam sie Stasiu i nie mam zielonego pojecia o czym tu piszecie. Ale mam nadzieje ze juz niedlugo, z pomoca forum, moje auto bedzie lsnic! Pozdrawiam i wielkie dzieki, bo robicie kawal dobrej roboty!
krakusek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam wszystkich, nazywam sie Adam. Ostatnio zanabyłem srebrnego Mercedesa W203 i zamierzam go należycie pielęgnować Dotychczas pielęgnacja poprzedniego auta sprowadzała się do umycia na myjni samoobsługowej i od czasu do czasu plakowanie deski Teraz zamierzam więcej czasu poświęcić na pielęgnacje autka. Mam nadzieje, że to forum pozwoli mi to wykonywać w łatwy i przyjemny sposób z należytym efektem
machinesjb Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Siema. Pozdrawiam Wszystkich . Mam nadzieje że uzyskam ciekawe informacje na tym forum, a w miarę możliwości podziele się swoją wiedzą
Rekomendowane odpowiedzi