Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mimo, że od dawna śledzę forum i mam już pierwszą korektę za sobą to dopiero teraz zdecydowałem się napisać swój pierwszy post. Wolałem czytać niż pisać ;)

Opublikowano

Więc ja też witam wszystkich userów. Co prawda niespełna roku potrzebowałem żeby trafić do tego działu, ale jestem. :) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich. Od dawna czytam wasze forum, jednak z uwagi na to że nie często generuję posty, zarejestrowałem się dopiero teraz. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :) Od dawna dbałem o swoje autko ale dopiero niedawno wpadłem na to forum, z ukrycia przeglądałem wszystkie tematy i porady a teraz zbieram arsenał na dopieszczenie mojego auta.

Opublikowano

Witam :)

Historia związana jest z moim podpisem, bo niegdyś szukałem tanich środków i po kilku wpadkach życie nauczyło mnie, że nie tędy droga. Namiary na te właściwe znalazłem właśnie tu, za co dziękuję.

Kiedyś zajrzałem, poczytałem i już zostałem, a dziś oficjalnie się witam :). Fajnie, że jest takie miejsce w sieci :)

:good:

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich konto mam tu juz dosc dlugo lecz z niego nie korzystałem jestem z okolic Bielska Bialej