rudyXT Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Hej -zaczynam myśleć o poszerzeniu działalności gospodarczej, ta myśl skłoniła mnie do rejestracji na ów forum. Czas pokaże co z tego wyjdzie Jakub
makiGS Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 witam, trafiłem w celu zapoznania się jak zadbać o lakier w samochodzie i pogłębiać wiedzę w tym kierunku.
Godman Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam Wszystkich Serdecznie od miesiąca jestem właścicielem 18-letniego, aczkolwiek zadbanego Mercedesa W124, i mam nadzieję, że tu dowiem się sporo o pielęgnacji takich aut
robox5 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Cześć czytam to forum od jakiegoś czasu i zapragnąłem zostać członkiem tej społeczności, chyba stałem się jak użytkownicy tego forum maniakiem na punkcie pielęgnacji auta
Tomek997 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Cześć, mam na imię Tomek. Jestem posiadaczem Mercedesa 190 z 1991 roku. Chciałbym bardziej zadbać o detailing mojego samochodu, dlatego postanowiłem tu zawitać. Pozdrawiam
bawarczyk Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam Serdecznie Mam na imię Łukasz,i jestem zafascynowany auto detailingiem. Nie ukrywam,iż w przyszłości,chciałbym zająć się tym pojęciem w sposób praktyczny i profesjonalny Wierzę,że potrzebną do tego wiedzę zdobędę,stając się częścią społeczności: "kosmetyka aut" Pozdrawiam, Łukasz
piti_1979 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Cześć. Trafiłem tu, bo pierwszy lepszy szampon i plak to za mało do dbania o auto . Pozdrawiam Piotr
lasowy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam, trafiłem tu zupełnie przypadkowo ale bardzo mnie zainteresowało to o czym tu piszecie. Nigdy nie traktowałem tego problemu tak poważnie, ale przekonałem się ze warto. W związku z tym zdecydowałem się wstąpić w Wasze szeregi. Pozdrawiam Wojtek
sc57 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Siema wszystkim. Jestem z Bydzi. Od dłuższego czasu przeglądam forum jako "gość", dowiedziałem się sporo ciekawych rzeczy, które powoli wprowadzam albo chcę wprowadzać w czyn.
macra Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam, jak widzicie dołączyłem do forum już ponad rok temu, jednak nie udzielałem się do tej pory a jedynie wertowałem setki tematów..
jazzzy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 witam, mam nadzieje ze za jakis czas bede sie mogl pochwalic swoim autem, na razie potrzebuje pomocy w doprowadzeniu go do porzadku po poprzednim wlascicielu
zerpo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam, od kilku tygodni jestem posiadaczem Skody Citigo w kolorze czarnym perłowym, mam nadzieję znaleźć tu różne wskazówki na temat pielęgnacji auta. Pozdrawiam :-)
gt4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam Wszystkich, Szczęśliwego Nowego Roku!!! Czytam posty i pogłębiam swoją wiedzę jak powinno się dbać o autko. Super forum
cguurek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 WITAM. jestem tu nowy ale dzięki Wam postaram się bardziej zadbać o moje autko
citizen1988 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich tutaj zgromadzonych Pań i Panów.
bulpit Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Cześć wszystkim i szczęśliwego nowego roku życzę!!! Pozdrawiam
nightsnail Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam wszytkich ! Ostatnimi czasy zacząłem się interesować lakierem w swoim e32 740, będę potrzebować informacji które są zawarte na forum i zapewne porad co i jak. Pozdrawiam !
Wash4You Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 witam Przemek woj. świętokrzyskie auto E91. Przywitalem sie wiec lece wertowac dalej forum. Szczęśliwego Nowego Roku co by sie nikomu nic nie przytarło.
dorth_30 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam wszystkich i pozdrawiam.
timo95pl Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam , mam na imię Tymoteusz i bardzo lubię gdy nawet bardzo stare autko jest czyściutkie i w miarę możliwości ładne . Posiadam volvo v70 2.5t 193hp z 1998r
michalzkl Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam wszystkich mam na imię Michał moje auto zawsze jest czyste ale tylko dzieki marketowym środkom czyszczącym, nadszedl czas na wejść na inny level. A oto ofiary: Opel Corsa 92r. Wyblakła czerwień - do treningu Opel Tigra 99r. Niebieska tragedia mojej siostry BMW 2001r. Mój messerschmitt http://zapodaj.net/a4eec35dc93c0.jpg.html http://zapodaj.net/21c4148d1963a.jpg.html http://zapodaj.net/ab9bfbbfa8a67.jpg.html http://zapodaj.net/fb9a47dfac621.jpg.html http://zapodaj.net/5634ea751b056.jpg.html http://zapodaj.net/c859388f0bd85.jpg.html
lukaswlkp Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum. Zarejestrowałem się ponieważ lubię mieć czyste, zadbane i pachnące auto. Dotychczas używałem środków pielęgnacyjnych marketowych zarówno budżetowych jak i nieco lepszych. Dopóki miałem lakier srebrny metalic powiedzmy że było ok, ale teraz mam ciemno-szaro-granatowy metalic i niestety wszystko na nim widać, zwłaszcza zakola na lakierze. Tak naprawdę to nie wiem jak sobie profesjonalnie z tym poradzić, boję się, że zniszczę lakier, a przede wszystkim liczę na cenne rady Forumowiczów mających znacznie dłuższą praktykę niż ja, w pielęgnowaniu pojazdów. Poza tym życzę wszystkim wszystkiego dobrego w nowym 2013 roku.
Rekomendowane odpowiedzi