epyck Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam wszytskich Mieszkam w Tarnowie. Od niedawna jestem posiadaczem alfy 147 FL 1.9 JTDm 16v w kolorze czarnym. Lakier na aucie wyglada bardzo zle, sa drobne wgniecenia i zadrapania na drzwiach, duze przetarcie na przednim zderzaku. Auto bylo lakierowane na kilku elementach oraz myte na myjniach automatycznych. Na wiosne planuje to wszystko ogarnac. Chcialbym zeby autko choc troche wygladalo tak jak to po robocie http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 8992c1a42e Mysle ze jeden blotnik bedzie wymagal ponownego lakierowania, bo ma rant obtarty oraz miejsce cieniowania jest fatalnie zrobione. Jako ze nie mam doswiadczenia zadnego z autodetalingiem pewnie oddam auto w dobre rece. Jest ktos tu z Tarnowa kto moglby zajac sie moim autkiem na wiosne?
FoQ Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam wszystkich ! Mam na imię Dawid i mam 18 lat , forum znam od ponad roku kiedyś na nie natrafiłem kiedy to zacząłem powoli interesować się tematyką samochodów. Moja wiedza i doświadczenie jest bardzo małe ale myślę że to forum dużo mi pomoże w powiększeniu zasobu swojej wiedzy i przyczyni się do tego że mój focus będzie zawsze wyglądał jak nowy Pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych świąt !!!
Qrius Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam Mam na imię Łukasz, nie najmłodszy już ze mnie pryk . Auto detalingem nie zajmowałem się nigdy. Forum śledzę od krótkiego czasu i pod wrażeniem jestem Waszej rozległej wiedzy na temat kosmetyki aut. Nie miałem pojęcia, że jest tego tyle. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą przywrócę małymi krokami blask mojej gwieździe. Pozdrawiam
wojak10 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam serdecznie z Białegostoku
szczepu Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam wszystkich ! Szczepan lat 25, nienotowany kawaler. Stwierdzam że forum jest magnetyczne, ale na razie tonę w morzu informacji. Wygląd samochodu nie jest mi obojętny dlatego myślę, że dzięki waszym radom nauczę się odpowiednio dbać o samochód. Pacjent to Fiat 125p z 1970roku po lakierowaniu. Pozdrawiam wszystkich i życzę Wesołych Świąt!
blaszczu Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witamy szczepu! Zaprezentuj to Twoje cudo w odpowiednim dziale - ciekawy pacjent swoją drogą
maxon Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Na imię mam Radek. Na forum trafiłem przez wszystkim znaną przeglądarkę szukając informacji jak zabezpieczyć nowy lakier, ponieważ w niedługim czasie planuje zmienić swoje poczciwe punto I na coś świeżego. Punto mam koloru czerwonego a raczej już różowego prawie więc myślę, że będzie to dobra baza do nauki detailingu zwłaszcza, że kolejne auto też chce miec w takim kolorze. Obecnie jestem na etapie czytania i wchłaniania informacji z forum bo jest tego tyle, że nie wiem czy mi wystarczy czasu do zakupu nowego auta Ale czyta się to wszystko bardzo przyjemnie tak, że lektura jest elegancka. Pozdrawiam wszystkich i korzystając z okazji życzę Wesołych Świąt
MPower Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam wszystkich! Trafiłem na forum w celu dokształcenia się w dziedzinie auto-detailing'u. Chciałbym do wiosny przygotować odpowiednią "broń", która pomoże przywrócić blask dla mojego Lexusa LS400
BartekE61 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam wszystkich , Wesołych Swiat
Blu Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz i od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Alfy Romeo m147 QV, o którą chcę dbać aż do śmierci amen. Pozdrawiam i do usłyszenia
amadeusz86 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam serdecznie wszystkich wraz z moją Czeszką w kolorze czerwień flamenco
widzio Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam wszystkich Korzystając z okazji życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku !!
sobiepan Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam wszystkich i pozdrawiam na tym forum.
Manek Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam wszystkich i życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
Papuga Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam, chciałbym zapoznać się jak dbać o piękny wygląd mojego auta i jakimi kosmetykami i sposobami do tego dążyć. Pozdrawiam
jceel Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 hej, jestem Kuba i zarejestrowałem się tu, by dowiedzieć się jak utrzymać w dobrej kondycji wizualnej mój aktualny samochód czyli BMW E90 330xd
cysta Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam wszystkich Jestem Tomek, ze względu na moją wiedzę co do kosmetyki aut będę raczej tylko obserwatorem. Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi