maaniu Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam wszystkich zima zima zima a nasze autkacale zawalone sola ;
brookesia Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów
Sokół500 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam forumowiczów bardzo serdecznie
mrpiter Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam Szanownych Forumowiczów Zima zimą ale może mikołaj coś ciekawego przyniesie
Marian89 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Marcin z Warszawy witam wszystkich. Moje autko do pieszczenia to czarna A4 B6 Avant wasze forum to kopalnia wiedzy. Pozdr
mar-pow Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam. Dopiero zaczynam przygodę z AD i mam nadzieję jak najwięcej dowiedzieć się o tym z tego forum... Autko do pucowania to Ford Focus Mk I w kolorze Aquamarine Frost. Pozdrawiam Mariusz.
Lobuz Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam wszystkich Piotrek z Wrocławia, obiekt pielęgnacji to Mk3 Gti, już po pierwszych testach i polerkach. Pozdro
pavulon Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam i pozdrawiam. Moje auto to nigdy porządnie nie umyta Astra G.
spajdi Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Autko do dopieszczenia to Toledo 1M mam nadzieję, że uda mi się osiągnąć cel
profeta Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam serdecznie wszytskich ! Mam na imię Karol jestem z 3miasta - konkretnie Gdynia Od tego sezonu wkręcił mnie AD i od dłuższego czasu bacznie śledzę lekturę tego forum... Teraz postanowiłem wyjść z ukrycia, przywitać się i czasem wysmarować jakiegoś posta dzieląc się z Wami swoimi doświadczeniami i uwagami Pozdro
wrobel28 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam. Posiadam BMW e38 730d i dopiero zaczynam przygode z detalingiem, używałem kilku środków takich jak UC, black hole glaze oraz wosku Hi temp wax z charakterystycznym rekinem na opakowaniu. pozdrawiam
inco Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam wszystkich, mam na imię Bartek i coraz bardziej wkręcam się w detaling wszystko za sprawą małej pasji jaką jest styling aut. Pozdrawiam
DumDum Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam. Jestem DumDum. Zabawę z detailingiem dopiero zaczynam.
fokus589 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 witam. tak jak moi przedmowcy witam wszystkich i zaczynamy detailing z 308-ką. mam juz kilka produktow Megsa, Nielsen itp.
BrunoTrawa Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam, pozdrawia wszystkich ogrodnik, samochodu własnego szkodnik Na forum trafiłem kilka dni temu, przypadkiem, poszukując rozwiązania w goglach na totalnie zrysowany (w milion rys) lakier pastelowy na moim kupionym, JAKO NOWY, niecały rok temu Fiat Doblo III/2012. Samochód załatwiliśmy na cacy z synusiem "wspaniałą inaczej" MEGA szczotką firmy Vikan 524652, z jednego wiadra szamponem K2, woskowaliśmy turtle magic color plus starym podkoszulkiem, polerowaliśmy zużytymi ścierkami, slipkami i uzyskaliśmy zajebisty efekt Teraz zaopatrzyłem się w pianę i szampon tenzi, megłajar łapkę i pastę UC z tri, turtle carnauba wosk, fibry za prawie milion PLN z showcarshine.pl i tenzi.sklep.pl Zamierzam przywrócić Doblakowi blask dzięki poradnikom i opiniom z tego forum. Jestem pod wrażeniem merytoryczności poradników enter level dla laików. Podoba mi się tu, nie ma mądrzenia się i trollowania.
pynio Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników !!! www.pynio-poler.com
granwork Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam wszystkich i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi