Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów i moderatorów.Nie jestem być może maniakiem ale dbam o wygląd auta bardziej niż moi koledzy.Co czasami spotyka się z drwiącymi uwagami.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. w tematyce kosmetyki samochodowej jestem jeszcze zielony, ale przed rejestracją poczytałem trochę forum i mam już pomysł na kilka pierwszych zakupów ;) ponieważ jest zima, pewnie poszukam osławionego collinite 476 ;)

Opublikowano

Witam forumowiczów, jakieś tam doświadczenie w myciu auta już mam (zawsze na 2 wiadra, glinka, megs nxt 2.0) niestety, albo na szczęście znalazłem wiele błędów które robiłem po lekturze forum.

Opublikowano

Witam wszystkich :) w końcu albo dopiero znalazłem stornę na której mogę znaleść porady jak upiększyć swoje auto i nie tylko :) Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Witam mam na imie Daniel mam zamiar przez zime skompletowac swoj pierwszy zestaw i na wiosne ruszyc z robota przy swoim aucie .pzdr

Opublikowano

Hej, mam na imie Piotrek. Mam nadzieje ze uzyskam odpowiedzi na moje trudne pytania :mrgreen: pzdr

P.S lubie miec czyste samochody :)

Opublikowano

Witam wszystkich na najlepszym forum o pielegnacji samochodów wkońcu znalazłem to czego szukałem od lat. Pozdrawiam. :-]

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie ;). Mam nadzieje, że zdobędę tu trochę wiedzy, jak i poznam ciekawych ludzi z pasja ;)