albin3 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam serdecznie forumowiczów i moderatorów.Nie jestem być może maniakiem ale dbam o wygląd auta bardziej niż moi koledzy.Co czasami spotyka się z drwiącymi uwagami.
PawełS6 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam Wszystkich maniaków
jaroslavosk Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam wszystkich, świetne i bardzo pomocne forum.
pswapir Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam na forum i mam nadzieje rozwijac się w car detailing'u dzięki tej stronie.
bamboo19 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów. w tematyce kosmetyki samochodowej jestem jeszcze zielony, ale przed rejestracją poczytałem trochę forum i mam już pomysł na kilka pierwszych zakupów ponieważ jest zima, pewnie poszukam osławionego collinite 476
teres Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam forumowiczów, jakieś tam doświadczenie w myciu auta już mam (zawsze na 2 wiadra, glinka, megs nxt 2.0) niestety, albo na szczęście znalazłem wiele błędów które robiłem po lekturze forum.
donek79 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam wszystkich zapaleńców detailingu, niesamowita skarbnica wiedzy
PePeS90 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Witam wszystkich w końcu albo dopiero znalazłem stornę na której mogę znaleść porady jak upiększyć swoje auto i nie tylko Pozdrawiam wszystkich
misiu Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Witam, mam na imię Michał i jestem zapalonym czyścicielem aut. Jak widzę co tu wyczyniacie, też tak chcę.
crewx Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Witam mam na imie Daniel mam zamiar przez zime skompletowac swoj pierwszy zestaw i na wiosne ruszyc z robota przy swoim aucie .pzdr
hihol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Hej, mam na imie Piotrek. Mam nadzieje ze uzyskam odpowiedzi na moje trudne pytania pzdr P.S lubie miec czyste samochody
kokser Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witam wszystkich [ Dodano: 5 Grudzień 2012, 21:31 ] Witam wszystkich
HoodY Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witam wszystkich na najlepszym forum o pielegnacji samochodów wkońcu znalazłem to czego szukałem od lat. Pozdrawiam.
michaelob Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam wszystkich lubiących jeździć zadbanymi samochodami.
edzimierz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam serdecznie wszystkich poszukiwaczy rozwiązań, dręczących Nas problemów.
Adaś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam wszystkich serdecznie . Mam nadzieje, że zdobędę tu trochę wiedzy, jak i poznam ciekawych ludzi z pasja
Rekomendowane odpowiedzi