kM3 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Witajcie! mam nadzieję, że dzięki Wam poznam tajniki detalingu!
paczek07 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Witam , na forum buszuje od dłuższego czasu ale jakoś nie przywitałem się jeszcze. Pozdrawiam.
Frank Ocean Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Cześć Wszystkim, forum obserwuję od jakiegoś czasu, detailingiem zajmuję się już jakiś czas, niedawno wróciłem do kraju, pracowałem w Swissvax USA w Miami ale mam kobietę w Polsce i postanowiłem wrócić. Pracuję w wyuczonym zawodzie, nie związanym z motoryzacją. Liczę, że poznam tu wielu zakręconych pasjonatów i wspólnie podzielimy się doświadczeniami.
CesOne Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam wszystkich forumowiczow
franz80 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam wszystkich Forumowiczow. Jestem tu nowy i zielony jesli chodzi o detailing,ale ostatnio duzo czasu spedzam na tym forum.
CZESIEK Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam. Grzegorz z okolic Lublina 24 lata lubie czyste samochody jednak nigdy nie robiłem polerki więc można powiedzieć że świeżak jestem na bieżąco zaś starm się woskować odkurzać swoje auta mam nadzieje że forumowa współpraca będzie owocna
DreamCar Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam wszystkich forumowiczów! Chce zaprezentować studio detailingowe Dream Car. Jeżeli nie masz obojętne, jak wygląda Twój samochód i szukasz PRAWDZIWYCH EKSPERTÓW, którzy będą cały czas opiekować się i kontrolować stan wyglądu Twojego auta – zapraszamy do nas! Do każdego auta podchodzimy jak do swojego, a do każdego Klienta – jak do najlepszego przyjaciela. Twoje auto marzy odwiedzić nasze studio!
lukleo Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam wszystkich Nazywam się Łukasz i jestem z Warszawy. Planuję rozwinąć swoje umiejętności auto detailingu i przez to moja obecność na tym forum. Mam nadzieję, że w razie potrzeby służycie pomocą i radą. Ja również postaram się pomóc jak tylko będę mógł.
marcinek282 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam Znalazłem się tu z takiego powodu że na hmmm... trochę bardziej niż przeciętny człowiek przykładam się do czystego wyglądu samochodu. Na samym początku dziwiło mnie że tak negatywnie nastawieni jesteście do irchy do czasu... no właśnie do czasu kiedy nie wpadła w moje posiadanie rękawica do mycia i ściereczka z microfibry Aktualnie pędzelkuje wszystkie nawiewy, trudno dostępne miejsca, kupiłem puzzi 100, teraz planuje podszkolić się w polerowaniu lakieru- życzcie mi powodzenia
Vaxh Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam! Od jakiegoś czasu zacząłem się interesować detalingiem w zasadzie zarazil mnie tym kolega więc postanowilem zalozyc konto by zdobywac wiedze i dyskutowac. PS: Super forum
m3e30 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam wszystkich nie mam uprawnien do pisania postow. Niedawno się zarejestrowałem p[ozdro
jeleniouchy Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam wszystkich serdecznie
pitazz Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam wszystkich.Jestem Piotr i mieszkam w Swarzędzu,woj.Wielkopolskie...Mam nadzieje że wasze porady pomogą mi doprowadzić stan mojego auta do perfekcji(dużo mu do tego brakuje)ale jak się chce to się uda.Pozdrawiam
czarekcw Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Jak administrator chce tak robię- to jakie mam imię i skąd pochodzę to widać po lewej stronie. Nie sądziłem, że będę miał zajawkę na detailing ale jak to bywa- choroba rozsiewa się przez oczy. Kuzyn prowadzi firmę auto- detailingową, podpicował mi auto i koniec, fura musi być czysta i schludna. Pozdrawiam
wojtassss Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Cześć Jestem Wojtek i uwielbiam spędzać wiele godzin na pielęgnowaniu samochodu, więc to forum stworzone dla mnie
Delfin Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Haj! Jestem Delfin... Smaruje, poleruje już ładnych parę lat! Czytam forum od kilku miesięcy. Dużo informacji, czasem dużo bzdetów - ogólnie nie jest źle! Pozdrawiam
Administrator Evo Opublikowano 21 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 No cześć Jacku
Pan Miyagi Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Witam wszystkich, forum odwiedzam od ponad roku a detailingiem zajmuję się od dłuższego czasu. Czas zacząć się udzielać
barteklwc Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Siemaneczko:D zerkane zerkane ąz wreszcie zarejestrowane;)
kajtoman Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Witam wszystkich już jakiś czas przeglądam forum i powoli zaczynam się "wkręcać":) Mam nadzieje że wiedza zdobyta na tym forum pomoże mi w utrzymywaniu auta w idealnym stanie:]
Sadamek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam jako nowy użytkownik forum Czytuje forum już jakiś czas więc pora się przywitać i czasem conieco napisać A i powiększać swój arsenał w ramach możliwości finansowych Pozdrawiam Adam
Rekomendowane odpowiedzi