Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, założyłem tu konto w nadziei, że pomożecie mi doprowadzić moje jasne wnętrze w Skodzie Octavii Laurin&Klement do dobrego stanu. :)

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczy i forumowiczki :) Podglądam Was już od dawna ale dopiero teraz postanowiłem chociaż w taki sposób wkroczyć w zacne grono ludzi kochających motoryzację.

Pozdrowienia!

Opublikowano

Witam.

Od zawsze dbałem o swój samochód, ale po przeczytaniu kilku tematów na waszym forum jestem pod wrażeniem :shock: Mam nadzieję, że nauczę się wielu rzeczy.

Biorę się za przeglądanie forum i zaczynam chłonąć wiedzę jak gąbka :)

Opublikowano

Witam wszystkich:) trafiłem na to forum podczas szukania dobrych środków do dopieszczania auta i bardzo się ciesze wszedłem w to forum i stało się tak jak ostrzegali inni;D ''nie zagłębiaj się w to bo to wciągające'' i mnie wciągnęło:D jestem narazie na etapie zbierania info i swojego pierwszego zestawu i mam nadzieje ze niedługo zacznę swoja ''przygodę z auto detalingiem'' choć to nie najlepsza pora roku na to.. przynajmniej będę miał więcej czasu na zbieranie fantów:) Pozdrawiam All Kasztan:)