sysek Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Witam wszystkich! Forum śledzę już dłuższy czas jako cichociemny
SpideR93 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Witam! Długo obserwowałem forum jednak nie miałem na czym stosować. Samochod kupiony pierwsze kroki zrobione czas sie przywitac
Błażej0909 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Witam wszystkich. Nazywam się Błażej Wasze forum znalazłem na innym forum:) Poczytałem, obejrzałem i postanawiam do Was dołączyć Dzień dobry
piano Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Wtam wszystkich............! A zwłaszcza fanów sealanta Blackfire.
gangaranga Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Hej Wam. Mam na imie Michal i chcialbym sie przywitac.
t_scarf Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Witam wszystkich. Czytam forum od niedawna i postanowiłem się zarejestrować. Podstawowe produkty zakupione dzięki radom znalezionym na tym forum - DZIĘKI!
mc_robert Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Witam wszystkich,mam na imię Robert, forum czytam już sporo czasu, więc postanowiłem się zarejestrować. Podstawowe zakupy i Marolex już są
johnpabloc Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Witam serdecznie:)
Benz87 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Witam wszystkich Trafiłem tu w celu poszukiwania informacji jak upiększać mojego Mercedesa W123 Coupe
schabo78 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 jak poczytałem Wasze forum to zrozumiałem że tak naprawdę dbałem w malutkim stopniu.
Comte Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Cześć, gdybym opowiedział w jaki sposób myłem samochód zanim tutaj wszedłem, z pewnością dostałbym ban )
arhexen Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Cześć, forum przeglądam od kilku tygodni, ale dopiero teraz nie znalazłem wyczerpujących odpowiedzi na moje problemy i tak oto jestem
nodajspokój Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 witam forum przeglądam od dawna mam nadzieję wykorzystać zdobytą wiedzę przy autkach
CorniMati Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Witam Pierwszy samochód kupiony za swoje ciężko zarobione pieniądze, trzeba dbać!!!
kovval Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Witam, przybylem aby sie nauczyc jak odnowic i dbac o nowo nabytego SECa. Pozdrawiam
luq92 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Strzałkiew wszystkim Od miesiąca posiadam swój własny wozik i pora w końcu coś z nim zrobić
pepe Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 cześć, przeglądam forum od dawna, przyszedł czas się przywitać. a zatem - witam
moler Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Witajcie Od niedawna przeglądam to forum, czas zacząć sprzątać auto jak profesjonalista.
Kali S4 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Poczytałem,pora się przywitać pozdrawiam
Madź Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Cześć, jestem na etapie czytania wszystkich wątków dla początkujących przede mną ogrom pracy z doprowadzeniem aut z profilu do stanu samozachwytu Trzymajcie kciuki, pozdrawiam forumowiczów!
lajcik1 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Witam wszystkich, jestem Grzesiek. Dotąd myślałem, że dbam o mój samochód, jednakże po studiowaniu forum wiem, że byłem w błędzie. Raz jeszcze witam i pozdrawiam Grzesiek
Rekomendowane odpowiedzi