Jemy Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Witam wszystkich, przygodę z autodetalingiem czas zacząć Pozdrawiam!
danon Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Z poślizgiem czasowym niestety ale WITAM wszystkich userów KA. Jestem Daniel, jestem z Krakowa detailing to moja pasja i praca. A tu mój furacz wysmalcowany glasurem pozdrawiam
di3zel Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 witam wszystkich, użytkownik raczej ze mnie przyglądający się niż udzielający ale auto detailing praca jak i pasja od lat;)
Fanatyk Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Witam wszystkich. Na razie czytam, ale wybieram się po porady do Katowic do MrCleanera i będę działać
mateo892 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Witam wszystkich forumowiczów detalingu
covall Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Witam serdecznie pasjonatów car detailingu
daniel87 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Witam. Daniel. Pozdrawiam
maciej.szkwarek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Witam wszystkich ! ! !
markov Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Hej, trafiłem tu przez przypadek... ale żałuję że tak późno. Być może nie pozbyłbym się tak szybko swojego poprzedniego "matowego" auta;) Witam wszystkich!!!
zecke Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Witam wszystkich, mam na imie Kuba , trafilem tutaj dzieki koledze krd za co ogromnie mu dziekuje
maxhill Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Witam, Trafilem tutaj z ciekawosci i zainteresowania upiekszaniem auta... zobaczymy jak mi pojdzie....
maku_pl Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Witam! Natrafiłem na tą stronkę przez forum bmw. Chcę zająć się swoim ciężkim (ale nie tragicznym) przypadkiem coupety, przy użyciu zawartej tu wiedzy Pozdrawiam
matysziom Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 witam szanownych uzytkownikow przegladam to forum jakis czas jest prawdziwa skarbnica wiedzy pozdrawiam
Kr3t Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 SiemanO! Podkarpacie wita Was
ZANDAR Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Witam. Samochodzik umyty( po 10min ptaszyska już posr... ) i można zasiąść do czytania forum
Kriss4065 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Witam Panowie i Panie Z dbaniem o auta to już choroba Teraz chce zająć się na tym " na poważnie " Polerka kupiona teraz pasty i ogień [ Dodano: 3 Październik 2012, 21:00 ] Witam Panowie i Panie Z dbaniem o auta to już choroba Teraz chce zająć się na tym " na poważnie " Polerka kupiona teraz pasty i ogień
Rekomendowane odpowiedzi