Gajek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Witam wszystkich, zaczynam dopiero zabawę z detalingiem, już troszkę rzeczy nazbierałem, ale cały czas coś się dokupuje.
FOBOS Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Witam. Trafiłem do Was z mazdaspeed i mam nadzieję, że będę tu zaglądał tak samo często jak tam. Wcześniej już tu szukałem podstawowych wiadomości, ale dopiero ostatnio tak na "poważnie" i widzę, że bez leksykonu to się nie uda Pozdrawiam. Daniel
gjees Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Witam, mam na imię Grzegorz i od kilku już lat zajmuję się hobbystycznie dbaniem o lakier. Pozdrawiam.
lisiu Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Witam czyściochów forum przeglądam od długiego czasu lecz dopiero teraz zebrałem się aby założyć konto.
gskarabeusz81 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Cieszę się, że mam zaszczyt dołączyć do Waszego grona. Od pewnego czasu jestem fanatykiem błyszczącego lakieru i staram się utrzymywać swoje auto w jak najlepszej kondycji nie tylko pod względem mechanicznym, ale również kosmetycznym. Uważam, że każde auto, niezależnie od wieku zasługuje na dobre traktowanie i estetyczny wygląd. Jeżdżę Mazdą Xedos 6, z tego tytułu jestem również użytkownikiem forum mazdaspeed, gdzie zawsze można liczyć na życzliwą pomoc i wsparcie ze strony innych użytkowników, pasjonatów marki. O swoich planach póki co nie wspomne, żeby nie zapeszyć. Co do marzeń - mam nadzieje, że w moim garażu zagości kiedyś klasyczny, amerykański muscle car z lat 60 - 70tych, a najlepiej cała kolekcja takich potworów
DeeR Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Witam Nadszedł czas aby profesjonalnie zadbać o autko
detailingcenter Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Witamy wszystkich maniaków czystych czterech kółek :] Ekipa Detailing Center Wrocław i Bogatynia.
Marwo Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Witam W końcu mam swój samochód więc pora o niego trochę zadbać i tak trafiłem tutaj licząc, że nauczę się dobrze czyścić samochody.
konik19 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Mam na imie Krzysiek, znalazłem to forum zupełnie przypadkowo i jestem pod wielkim wrażeniem efektów cięzkiej pracy, której ludzie wkładają w swoje auta Pozdrawiam Konik19
Fabius Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Witam wszystkich miłośników pielęgnacji swoich aut : )
corrado1980 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Witam , od kiedy tylko - zobaczyłem jak można doprowadzić swoje auta - do tak pięknego stanu - zapragnąłem i ja być uczestnikiem tego forum , poszerzyć swoją wiedzę i liczyć na cenne rady doświadczonych ! THX
DMDetailing Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 WITAMY! Forum przeglądamy od czasu do czasu, jednak dopiero teraz postanowiliśmy się zarejestrować. Mamy nadzieję, że uda nam się trochę poszerzyć swoją wiedzę dzięki forum:)
Piotrek_BB Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Witam, po tym co tu zobaczyłem pozostała mi tylko rejestracja i pójście w wasze ślady. Liczę na pomoc i wasze dobre rady. Pozdrawiam
sawis90 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam, w Auto Detailingu jestem zielony i mam zamiar to zmienić
djrebel Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam. Na forum trafiłem przypadkowo. Już czas zasięgnąć wiedzy dot. auto detailingu. Pozdrawiam
komateusz Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam zarażonych detailingiem Zachorowałem niedawno ale mam nadzieję ze przy Waszej pomocy uda mi się doprowadzić do ładu moje wozidełka. Pozdrawiam
cak87 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Cześć, zarejestrowałem się już dość dawno, ale nie pamiętam czy się przywitałem, a wiec witam wszystkich zajawkowców czystych aut i postaram się pokazać moja amatorkę. Głownie czyszczę środki aut, za lakier nie zabieram się bo trochę jeszcze dygam. Mam nadzieje, że pokonam strach i pochwale się moimi dokonaniami, Pozdro
Zwibel Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam Jestem maniakiem aut, lubię przywracać im dawną świetność. Czytam forum od dawna ale teraz postanowiłem się zarejestrować, ponieważ mam kilka pytań.
swirus Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam Po rocznym przeglądaniu forum przyszedł wreszcie czas na rejestrację, pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi