Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje imię jest w loginie więc myślę, że nie muszę się przedstawiać. Jestem tutaj ze względu na to, że również chcę odpicować swoją brykę. Trafiłem tutaj z wykopu, po obejrzeniu golfa odpicowanego przez kobietę :ad: od razu wiedziałem, że nie ma tu amatorki 8-) i będę mógł się uczyć od najlepszych :-] A konto założyłem bo chce kupić odkurzacz od pooreboy'a i zacząć od prania tapicerki w aucie, w domu jakieś kanapy się znajdą, a i kilka ciężarowych samochodów też przydałoby się wyprać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Zarejestrowałem się ponieważ temat Justyny strasznie mnie podjarał, i dał siłę do działania przy moim Passacie B3. Na razie edukuję się czytając tematy a za jakiś czas wyskoczę z pełną relacją, passata który chyba nigdy korekty nie miał a w środku raz do roku może sprzątane było.

Pozdrawiam

Opublikowano

Siema jestem Bartek i pozdrawiam wszystkich detailerów tych początkujących i tych doświadczonych.

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Maciej. Jeżdzę Audi A6 C4. Od dziś koniec z myciem gąbką, ściąganiem wody sciągaczką i innymi grzeszkami.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,

Mam na imię Alicja. Pochodzę z Lubina i na co dzień przemieszam się Lexusem IS350 w kolorze bordowym. Trafiłam na forum w poszukiwaniu kosmetyków do swojego autka. Lubię odkurzać i myć swój samochodzik.

Opublikowano

Witam forumowiczów ;) rozpoczynam swoją przygodę z "dbaniem" o wygląd samochodu, mam nadzieję że forum mi w tym pomoże. Pozdrawiam.

Opublikowano

Czesc, wszystkim ;) Interesuje sie detailingiem juz od pewnego czasu, czytalem forum juz wczesniej lecz teraz postanowilem sie ujawnic;) pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Odwalam jakieś polerki od jakiegoś czasu i ludziska są chyba zadowoleni z moich wypocin :) Pozdrawiam Tomek SNB Ostrów Mazowiecka

Opublikowano

Witam, mam na imię Daniel, jestem z Łodzi. Poszukuję info na temat konserwacji lakieru i ochrony go przed czynnikami pogodowymi. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, kszyma - Lublin, tarfiłem tu dosyć przypadkiem aczkolwiek uwielbiam całą sobotę spędzać przy pucowaniu swojego autka, i liczę że dowiem się tutaj wielu istotnych informacji/wskazówek.

Pozdrawiam